Sådan Plant rosenbuske i foråret

November 20

Sådan Plant rosenbuske i foråret


Plantning rosenbuske tilføjer en elegant charme til din have eller anlagt værftet. Det bedste tidspunkt at plante roser buske er i foråret efter den sidste frost. Spring plantning fremmer rod der inden vintersæsonen, ifølge Ohio State University Extension. Plantning i foråret giver dig også en bedre udvælgelse af rosen sorter at vælge til din værftet og din klima.

Instruktioner

1 Vælg en placering i din værftet, der modtager seks fulde timers direkte sollys og har veldrænet jord. Roser foretrækker sur jord med en pH i niveauet 5,5 til 7,0, foreslår Ohio State University Extension. Bestem jordens surhedsgrad med en jord-testkit fås fra en planteskole eller din lokale landbrugs-afdeling. jord ændres om nødvendigt i overensstemmelse med resultaterne af testen.

2 Tilføj organisk stof i en dybde på en 2 til 4-tommer lag i jorden og tre pounds af superfosfat pr 100 kvadratfod, som anbefalet af OSU Extension. Bland til en dybde på 12 inches. Dette vil fremme rodvækst og forbedre dræning.

3 Placer rosenhæk i et hul 15 inches dyb og 18 inches lang, holder den i hullet, så toppen af rodklumpen er på jorden, ifølge OSU Extension. Efterfylde jorden omkring rødderne, tilsætning af vand at bilægge jord og færdiggøre opfyldning hullet. Vand grundigt efter plantning.

4 Tilføj et let lag af gødning omkring rosenhæk fulgte en 2 til 4-tommer lag af organisk barkflis, og sørg for ikke at røre bunden af busken, anbefaler Texas A & M Extension. Dette vil forhindre ukrudt og fastholde fugt.

5 Vand rosenbuske langsomt ved hjælp af en soaker slange, vanding til en dybde på 12 til 18 inches, som foreslået af Texas A & M. Vand tidligt om morgenen for at give bladene tid til at tørre. Hvis ikke, kan våde blade forårsage sorte pletter og svampe.

6 Befrugte tre gange om året med en rose mad gødning. Den sidste fodring før frost, brug en 0-10-10 gødning. Følg producentens etiket for retninger for både gødning.


relaterede artikler