Sådan Wire en 110-volt lyskontakt Tilslut en Outlet

February 19

Sådan Wire en 110-volt lyskontakt Tilslut en Outlet


Nogle gange i stedet for bare en beholder eller switch, du har brug for begge dele. For eksempel i badeværelset, kan du have en lyskontakt ved siden af ​​nogle forretninger, eller en fan kontakten ved siden af ​​nogle forretninger, som du kan bruge til en hårtørrer, tandbørste eller andet badeværelse apparatet. Sætte mere end elektrisk armatur på ét sted er ikke svært, hvis du har en dobbelt-bande udgangsboksen og du er sikker kredsløb er slukket, før arbejdet påbegyndes.

Instruktioner

1 Fastgør sump dobbelt-bande til væggen. Hvis det & rsquo; s en ufærdig væg, bare søm boksen til en stud. Hvis det & rsquo; s færdige væg, klippe et hul i væggen, skal du skubbe den gamle arbejde boksen ind i det, og stram skruerne på klapperne.

2 Feed begge kabler gennem bagsiden af kassen, en på hver side.

3 Sluk for strømmen til begge kredse dig & rsquo; ll arbejde på: kontakten kredsløb og beholderen kredsløb. Hvis du & rsquo; re ikke sikker på, hvilke to er de rigtige, slukke for strømmen til hele dit hus for at være på den sikre side.

4 Fjern omkring seks inches af jakken fra begge kabler, og fratage ledningerne inde til at afsløre omkring en halv tomme af nøgne kobber.

5 Pak den sorte ledning af beholderen kredsløb omkring toppen skruen på beholderen. Wrap den hvide ledning omkring bunden skrue, og den nøgne kobber jorden tråd omkring den grønne skrue. Spænd hver af disse skruer.

6 Pak den sorte ledning på kontakten kredsløb rundt om toppen skrue af kontakten. Wrap den hvide ledning omkring bunden skrue, og den nøgne kobber jorden tråd omkring den grønne skrue. Spænd hver af disse screws.Wrap den sorte elektrisk tape omkring slutningen af ​​den hvide ledning at bemærke, at det & # 039; s potentielt varme i stedet for neutral.

7 Fastgør både kontakten og beholderen på afgangssiden boks med de medfølgende skruer.

8 Sluk for strømmen til de strømkredse igen.

TIPS

  • Sørg for strømmen til kredsløbene er slukket, før du arbejder med dem. Selv en lille elektrisk stød har potentiale til at dræbe dig.

relaterede artikler