Sådan Vent et Chimney Chase

December 21

Sådan Vent et Chimney Chase


En skorsten chase, eller flue, er røret anvendes til at bære forbrændingsprodukterne sikkert ud af bygningen. Den udluftes ud af toppen af ​​bygningen på en måde, både giver en god udkast og forhindrer indtrængning af vand i skorstenen. En skorsten slids skal være 2 fod over noget, der er inden for 10 fødder det. Hvis en skorsten udluftning overstiger 5 1/2 fod, skal det understøttes med en side tandbøjle knyttet til bygningen.

Instruktioner

1 Tilslut dele af metal b-vent indtil skorstenen er 2 fod over noget inden 10 fødder sin indtrængen gennem taget. De dele af b-vent skubbe sammen tænd for at låse på plads.

2 Skru tre selvstændige tape skruer gennem hvert led i b-lufte permanent fastgøre dem sammen.

3 Skub udluftes blinkende over toppen af skorstenen og ned til taget. Sæt toppen af ​​blinkende under den øverste række af tag helvedesild. Hammer tre tagdækning negle gennem bunden af ​​inddækningen og i taget.

4 Skub stormkrave over toppen af skorstenen og ned til toppen af inddækningen. Sætte en kontinuerlig vulst af kalfatring omkring det sted, hvor stormen krave og B-vent mødes. Put en klat caulking på toppen af ​​søm hoveder holder ned inddækningen.

5 Sæt regnen hætten på toppen af b-vent. Fastgør på plads med boret og tre selvstændige tape skruer selvom regnen hætte og ind i b-vent.

TIPS

  • Rådfør dig med din lokale bygning myndighed for lokale regler om skorsten chase udluftning.
  • Du bør være meget forsigtig, når du arbejder på din tag. Et forkert skridt og du vil ende på hospitalet.

relaterede artikler