Sådan Fix en virkelig Sparse Lawn

December 19

Sådan Fix en virkelig Sparse Lawn


En sparsomme græsplæne er ikke udseendet fleste husejere ønsker. I stedet ønsker de en frodig, tyk og smukke tæppe af grønne græs udenfor deres hjem. En række årsager er ansvarlige for sparsomme eller plettet græs, herunder forkerte voksende praksis, uagtsomhed, skadedyr og sygdomme. Men jordpakning er måske den mest almindelige årsag til græsplæne problemer. Komprimerede jord forhindrer vand og næringsstoffer i at nå græsrødderne. Men med de rigtige værktøjer i hånden, kan du nemt løse problemet.

Instruktioner

1 Eliminer ukrudt fra din græsplæne for at reducere konkurrencen, de leverer til græsplanter. Træk et par ukrudt fra området ved hjælp af en behandsket hånd eller en luge værktøj. For store skadedyrsangreb, bruge et herbicid, der er sikkert for kæledyr og børn.

2 Giv din græsplæne en tomme af vand, så jorden er fugtig, før du lufte den. Tegn en 1-tommers mark langs de ydre kanter af en tom kaffe kan og placere den i din græsplæne, før vanding. Du vil vide, hvornår de skal stoppe vanding, når vandet i dåsen hits mærket.

3 luftes din græsplæne ved hjælp af en kerne perlator at bryde komprimerede jord gravhøje. Placer perlator på jorden, tænde for strømmen og gå frem og tilbage over græsset, så det laver huller i jorden og fjerner propper af græs. Lufte plænen i to forskellige retninger: fra top til bund og derefter fra side til side.

4 Seed plænen i foråret til at fylde bare eller sparsomme pletter med ny vækst. Spred frøene ved hånden, hvis det område, du dækker er lille, eller en mekanisk såmaskine til større områder. Følg etiketten retninger for mængden af ​​græs, du har brug per 1.000 kvadratfod jord.

5 Feed din græsplæne en langsom frigivelse, high-kvælstofgødning for at fremme tyk vækst. Følg etiketten retninger for dosering satser, så du ikke brænder græsset ved overfertilizing det. Gød plænen i efteråret, foråret og midsommer hvis du bor i et varmt klima, eller i efteråret og foråret, hvis du bor i nord.

6 Clip off lavthængende grene af træer og buske til at forbedre penetration sollys til græsset, især i skraverede områder. Som de fleste planter, græs trives også i sollys.

7 Power rive din græsplæne i foråret eller efteråret til at fjerne laget af dødt græs og snavs på jordoverfladen. Du kan også strøm rake jorden hvis tilsået sparsomme græs. I dette tilfælde magt rake jorden i foråret, så græs frøplanter har en chance for at vokse og etablere i løbet af sommeren.


relaterede artikler