Sådan installeres en termostat for en Heat & Air Unit

January 22

Sådan installeres en termostat for en Heat & Air Unit


Installation af en ny termostat, især en programmerbar termostat, er en god måde at spare på hjemmet opvarmning og afkøling omkostninger. Ifølge Energy Star, "husejere kan spare omkring $ 180 om året ved korrekt fastsætte deres programmerbare termostater og vedligeholde disse indstillinger." En programmerbar termostat tillader en boligejer at pre-definere temperaturindstillinger der reducerer opvarmning og afkøling, når hjem ikke er i brug, såsom under arbejde eller sove timer. Installation af en programmerbar termostat er enkel. Du kan udfylde det med nogle få grundlæggende værktøjer, efter fabrikantens anvisninger i forbindelse med de følgende retningslinjer.

Instruktioner

1 Sluk for strømmen på ovnen og klimaanlæg. Hvis du ikke kan finde kontakten, lukke systemet ud på afbryder.

2 Fjern den gamle termostat dæksel fra monteringspladen, men ikke afbryde nogen ledninger. Fjern monteringspladen.

3 Mærk ledningerne ifølge Associated bogstaver på den gamle termostat. Ofte vil nye termostater indeholder etiketter til en sådan brug, men du kan bruge malertape.

4 Afbryd ledningerne fra den gamle termostat ved at skrue terminal skruer. Wrap ledningerne omkring en blyant til at forhindre dem i at falde inde i væggen.

5 Monter den nye termostat basen ved først at fodre ledningerne gennem åbningen og derefter indstille basen fladt mod væggen. Brug et niveau for at tilpasse basen og markere skruehullerne i centrum af åbningerne. Bor monteringshullerne holesthen vedhæfte basen til væggen. Brug de skruer, der følger med termostaten. Dobbeltklik kontrollere at bekræfte, at basen er niveau, før du fuldt ud spænd skruerne.

6 Tilslut ledningerne til termostaten terminaler ved at matche de breve til terminalens etiket. Hvis det er nødvendigt, fjerne en lille del af det plastik beklædningen med en wire stripper til at afsløre omkring 1/4 tomme af tråd før tilslutning.

7 Tænd for strømmen ved el boks eller afbryderen. Bekræft de forskellige funktioner fungerer korrekt, herunder både den automatiske og manuelle indstillinger. Programmere termostaten i henhold til manuelle anvisninger.


relaterede artikler