Sådan Landskab Lady Banks Rose Planter

December 8

Lady Banks Rose, Rosa banksiae, er en sprudlende, næsten thornless busk, der vokser til 15 fod høje og så meget som 30 fod på tværs. Rosen opstod i det centrale og vestlige Kina og bærer små hvide eller gule blomster i foråret. Den kan lide varme og tåler lidt salt spray og tørke først er etableret, selvom den foretrækker fugtig jord. Det er hårdfør kun til US Department of Agriculture plante hårdførhedszone 8 og beskadiges af temperaturer under omkring 15 grader Fahrenheit. Giv det støtte med en stærk espalier, pergola eller væg eller lad det vandre på tværs af en skråning som bunddække.

Instruktioner

1 Vælg et site for Lady Banker steg, der er i fuld sol og har plads nok til at sprede sig eller en væsentlig espalier for at støtte det. Selvom tørke-tolerante når etableret, den har brug for regelmæssig vanding for de første to eller tre år, så plante det i nærheden af ​​en vandhane.

2 grave et hul en fod dybere end rodklumpen og dobbelt så bred. Spred organisk stof 3 inches dyb over bunden af ​​hullet og bland godt med jorden under det.

3 Fjern rosen fra dets beholder og sprede rødderne ud så meget som muligt, at skære i små kredser rødder, hvis nødvendigt for at tilskynde rødderne til at flytte ind i den nye jord, ikke fortsætte voksende omkring i et lille område. Indstil planten i hullet således at jorden linje af beholderen er i niveau med havejord overflade. Fyld omkring rødderne med jord, skubbe det ind med fingrene, og vand godt.

4 Vand igen, når jorden rundt om rosen er tør på 1/4 til 1/2 tomme dyb, og fortsætte denne vanding regime for resten af vækstsæsonen. I det næste år, vand regelmæssigt eller tillade rosen til at tørre ud lidt mere. Du kan reducere vandet betydeligt året efter.

TIPS

  • Beskær dette steg efter den blomstrer i foråret, og vær ikke bange for at skære den tilbage alvorligt. Hvis du binde det til et espalier, skabe en åben ramme og derefter skære den tilbage til de vigtigste grene hvert år.
  • The Lady Banks rose er en stor, potentielt overvældende busk, der kan dække små træer. Giv det plads til at sprede eller planlægger at beskære det tilbage hvert år.

relaterede artikler