Lowe s kompostbeholder Instruktioner

July 21

Kompost siloer er fantastisk til værftet og madaffald. Placeringerne muligt affald at gå i opløsning uden at gnavere og andre skadedyr inde. Kompostbunken hjælper også til at skabe en have gødning, som vil spare dig tid og penge. Kompostbeholder instruktioner er nemme og kan være afsluttet i så lidt som et par timer.

Forberedelse

Vælg tømmer lameller, der er vandafvisende. Hvis du har træ, der ikke er behandlet, købe en vejrbestandig glasur og anvende det til træet. Du kan lave kassen så stor som du ønsker, så samle nok træ til at konstruere rammen af ​​en kasse og to sider samt i bunden. De øvrige vægge vil bestå af en hardware klud. Vælg en hardware klud, der har små huller, så små dyr ikke kan gøre deres vej ind i skraldespanden.

Konstruktion

Byg rammen af ​​boksen og tilføje en træ væg til to sider og bunden. Man kan vælge at bruge krydsfiner eller lameller af tømmer til væggene og bunden. Fordelen ved at anvende standard plader af tømmer er, at du kan rummet dem fra hinanden for at tillade luft at strømme ind i kompostbunken, som hjælper det nedbrydes hurtigere. Fordi du vil have huller i hardware klud, kan du vælge at bruge krydsfiner til siderne, men forventer din kompost bunke at have en langsom break-down cyklus. Efter rammen og væggene er konstrueret, lave en firkantet ramme til låget samme størrelse som åbningen. Vedhæfte hardware stofruller til de åbne sider af kassen undtagen toppen. Brug hegn hæfteklammer til at holde kluden på plads. Sæt anden hardwareenhed klud til den separat ramme du har oprettet til låget. Skrues hængsler til den ene side af toppen af ​​beholderen og fastgør den anden del af hængslet til den ene side af separat låg ramme.

Efterbehandling

Hvis du ikke har brugt træ, der tidligere blev behandlet for at forhindre vejrlig, tilsæt glasur til hver overflade. Lad glasuren tørre i 24 timer før tilsætning af kompost materiale. Sørg for at du glasur bunden af ​​kassen, fordi det er lige så modtagelige for vejr skader som de andre udsatte områder. Hvis du vil være sikker på at holde dine børn væk fra forrådnede materiale, tilføje en lås til låget.


relaterede artikler