Sådan Grow Bird Blomstrende Magnolia

November 28

Magnolia x brooklynensis "Yellow Bird", også kendt som gule fugl magnolia eller fugl blomstrende magnolia, er en løvfældende blomstrende træ, der producerer bæger-formet, kanariefugle-farvede blomster i foråret. Bird blomstrende magnolia fungerer bedst i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 8, hvor det gør en fremragende, lav vedligeholdelse landskab eksemplar. Når deres ideelle vækstbetingelser er opfyldt, fugl blomstrende magnolia træer blomstrer fra april til maj.

Instruktioner

1 Plant fugl blomstrende magnolia i en fuld sol site - ikke færre end seks timers direkte sollys om dagen - for at sikre, at træet har den energi, den har brug for at producere sine levende blomster. Plant træet i samme dybde det voksede i sin planteskole beholder.

2 Oprethold fugtig, veldrænet jord for din fugl blomstrende magnolia at sikre den bedste ydeevne. Give træet med en tomme af vand hver uge fra slutningen af ​​marts til juli.

3 Gød fugl blomstrende magnolia hvert år i det tidlige forår, omkring samme tid du begynder ugentlig vanding. Feed træet med en afbalanceret, vandopløseligt have gødning, anvendes i henhold til anvisningerne på etiketten.

4 Beskær fugl blomstrende magnolier kun hvis det er nødvendigt at fjerne syge, beskadigede eller dødt træ, eller at fjerne krydset eller gnide grene. Cut grene op til 3/4 tomme tyk med et par beskæringssaks. Brug grensakse eller en beskæring så at fjerne tykkere grene.

TIPS

  • Spred en 4 tommers lag af organisk barkflis på overfladen af ​​jorden omkring fugl blomstrende magnolier i et 5-fod-diameter. Bioklip omkring dit træ hjælper med at bevare fugten i jorden og gør det vanskeligere for ukrudt at vokse.
  • Magnolia træer er lejlighedsvis plaget af meldug eller skjoldlus. Plant fugl blomstrende magnolier i steder med god luftcirkulation for at undgå problemer med meldug. Brug en rettet strøm af vand fra en haveslange til at skylle skjoldlus fra angrebne træer.

relaterede artikler