Sådan Gør din egen Grass Killer for en 25-Gallon Sprayer

September 10

Grass, i nogle tilfælde, er som en ukrudtsplante, der vokser på steder, hvor du ikke ønsker det til at vokse. Det kan krybe ind i din landskabspleje eller pop op blandt de revner i en gårdhave eller indkørsel overflade. Hvis du har brug for at dræbe en stor mængde græs i et forsømt landskab område, eller du dræber den for at genplante græsplænen, så er du nødt til at blande en stor mængde græs morder på én gang. En 25-gallon landskab sprøjte vil give dig den størrelse beholder du har brug for jobbet, og du kan blande din egen herbicid med grundlæggende ingredienser.

Instruktioner

1 Hæld 23 liter 11 procent sure styrke gartneri eddike i 25-gallon sprøjte. Fyld ikke beholderen fuldstændigt; du har brug for at give plads til at blande.

2 Tilføj 23 oz. flydende opvaskemiddel til eddike, eller 1 ounce per gallon eddike. Sæben hjælper eddike stick til græsstrå.

3 Brug en lang pind eller lange håndtag af en have værktøj til at røre i blandingen.

4 Sæt hætten på sprøjten og forberede sig på at bruge den.

TIPS

  • Selvom salt engang anbefales at dræbe vegetation, bør den kun anvendes, hvis du ikke har planer om dyrkning eventuelle planter i området i et stykke tid. Salt ændrer dræbe, men kan forhindre planterne i at vokse i et område i lang tid.

relaterede artikler