Hvordan man laver en Trukket Sheer Curtain

June 26

Hvordan man laver en Trukket Sheer Curtain


Sheer gardiner tilføjer et strejf af elegance og romantik til dit hjem. Trukket gardiner er knyttet til gardin tape og sat på et spor med faner, og de kan nemt tilføjes til enhver hjemmelavet gardin. Denne type gardin bør være et til det dobbelte af bredden af ​​vinduet til at samle ordentligt. Dine sheer gardiner kan være så længe dit vindue eller endda røre gulvet, afhængigt af dine præferencer.

Instruktioner

1 Mål bredden og længden af vinduet for den blotte trak gardinerne. Dobbelt målingen bredde. Måle længden af ​​den sheer curtain til bunden af ​​vindueskarmen eller på gulvet. Skåret ud i stoffet til disse målinger.

2 Læg din sheer gardiner. Fold over siderne af stoffet langs. Fold stoffet to gange, 1/4 tomme hver gang til sandwich den rå kant af stoffet inde i folderne. Stryg folderne flad og pin på plads. Sy op folderne med en 1/4-inch sømrummet og en ligesøm.

3 Fold over siderne af den blotte gardiner i bredden. Fold stoffet over to gange, 1/4 tomme hver folde til sandwich den rå kant af stoffet i folderne. Stryge stoffet fladt og pin det på plads. Sy hems med en 1/4-inch sømrummet og en ligesøm.

4 Læg gardin panel flad med undersiden af stoffet opad. Pin gardin tape til den blotte stof 1 inch fra toppen af ​​gardinet. Sørg for, at gardin tape påføres i en lige linje. Sy båndet til gardin med en ligesøm i toppen og bunden af ​​bånd med en 1/8-inch sømrum.

5 Træk snoren ud af båndet i den ene ende af gardinet og binde en knude til at holde strengen fra at gå tilbage i båndet. Træk i snoren på den anden ende af båndet, indtil gardinerne har samme bredde som vinduet. Bind snoren ud i en løs knude.


relaterede artikler