Sådan Plant Spaghetti Squash Frø

January 23

Sådan Plant Spaghetti Squash Frø


Spaghetti squash er en vinter squash, høstes når frøene inde har modnet og skorpen er hård og fast. Vinter squash kan gemmes til brug hele vinteren. Selvom vinteren squash omfatter græskar, butternut squash og agern squash, spaghetti squash er unik, fordi når kogt, indvendigt ligner nudler og kan spises dækket med sauce, meget gerne regelmæssige spaghetti. Spaghetti squash er ikke svært at vokse, og kan tåle næsten enhver jord eller voksende tilstand. Plant spaghetti squash, når jorden er varmet og alle faren for frost er forbi.

Instruktioner

1 Forbered jorden i et solrigt område af din have. Brug en rorpind, skovl have gaffel til at dyrke jorden til en dybde på 10 til 12 inches. Rake i 2 til 3 inches af godt rådnet gødning eller kompost sammen med et generelt granuleret gødningsmiddel med et afbalanceret forhold såsom 10-10-10. Brug 1 til 2 lbs. af gødning for hver 100 kvadratfod havearbejde plads.

2 Form jorden i bakkerne 5 til 6 fødder fra hinanden. Placer 4 til 5 spaghetti squash frø i hver bakke, omkring en tomme dyb.

3 Hold jorden fugtig indtil frøene spirer. Efter den tid, vande planterne dybt nok til at mætte jorden en gang hver uge.

4 Tynd spaghetti squash, når de planter har en eller to sæt løvblade. Ægte blade er blade, der vises efter de små, indledende blade. Lad de to sundeste planter i hver bakke.

5 Hoe ukrudt fra de områder, som ukrudt vil afslutte med planten efter tilgængelige næringsstoffer og fugt. Træk ukrudt nær planter for at undgå uheld beskadige rødderne med din hakke.

6 Harvest spaghetti squash i det tidlige efterår, når farven er dyb, selv gul og ydersiden af squash er svært. Fjern squash fra vinstokke med en saks eller havesaks, forlader omkring 2 til 3 inches af stilk. Opbevar squash i et tørt rum, hvor temperaturerne vil være mellem 50 og 55 grader Fahrenheit.


relaterede artikler