Hjemmelavet Seed Planter

November 20

Hjemmelavet Seed Planter


Seed plantageejere kan spare en masse arbejde ved furer, plantning og dækker frø. De markerer også den næste række og gøre det hele i en runde. Nutidige frø plantageejere har forskellige seeding plader designet til specifikke grøntsager såsom ærter, bønner, majs, gulerødder, rødbeder og radiser (se reference 1). Der er en enkel måde at lave et frø plantageejer derhjemme. Dette er ofte omtalt som en fattig mands plantageejer (se reference 3).

Hjemmelavet Seed Planter

Tag et stykke 1-tommer PVC-rør, der er 6 til 12 inches længere end en gennemsnitlig stok. Skær den ene ende af røret i en vinkel, da dette hjælper med seeding processen. Tag en tom sodavandsflaske og skæres omkring 3 inches off fra bunden. Juster nu hældetuden med den lige ende af røret og wrap stramt med stærk tape, såsom tape. Frøet plantageejer er nu klar til brug.

For at bruge, placere spidsen i jorden og skubbe snavs at indrykke jorden lidt og slippe så mange frø som påkrævet i flasken. Frøene vil blive gennemført gennem røret lige ind i fordybningen. Flyt røret lidt, og ved hjælp af din fod, flyt den fjernede jord tilbage på indrykning indeholder frøet. Gentag ved næste stedet.

Den hjemmelavede frø plantageejer tager normalt lidt tilvænning før hastigheden er udviklet. Det er meget hurtigere og lettere end de traditionelle foroverbøjede og plantemaskiner metoder med skovle eller spar. Denne plantageejer gør det meget bekvemt at holde frø i den anden hånd og drys den ønskede mængde i alle nye fordybning i jorden. Det sparer tid ved at eliminere den nå ind i beholdere og poser hver gang (se reference 2).


relaterede artikler