Kan jeg have Brun Stained trægulve i en Dining Room & Black Stain i køkkenet?

August 31

Kan jeg have Brun Stained trægulve i en Dining Room & Black Stain i køkkenet?


Hvis du spekulerer på, om du kan have brune-farvede trægulve i spisestuen og sort plet i køkkenet, det korte svar er ja. Gør det arbejde så, at udseendet er sammenhængende, efterårsfarver og skarp snarere end en skurrende patchwork er en anden historie, men det er muligt, når du følger et par retningslinjer. Bland brun og sort omtanke for resultater, der kan være elegant, moderne, legende og cool.

Moody, Varm og Sharp

Sort og brun er naturlige ledsagere. Tænk chokolade chips og jordnøddesmør eller lejrbål og aske. Nøglen til at gøre dit tilstødende brun- og sortbejdset gulve arbejde sammen i stedet for at konkurrere om opmærksomheden er at trække sorte elementer ind i spisestuen og brune elementer i køkkenet. Tilføj kaffe-farvet gardiner og bordplader stribede med nuancer af karamel til køkkenet; vælge et spisebord farves i høj glans sort med en sort metal pendel ovenfor; fuldføre look med taupe dækkeservietter trimmes i gråt.

Forene med mønster

Træk mønstre i hvert rum, der inkorporerer yderligere neutrale, som hvid, taupe og fløde, for at skabe et levende vifte af nuancer for øjet at overveje. Kornede sort-hvide fotos i spisestuen, nogle i sorte rammer, nogle i naturlige træ rammer; en jute runner i køkkenet; sort-hvid-stribede table accenter; og keramik med brogede glasurer i nuancer af brunt og trækul kan bevæge sig frem og tilbage mellem de to værelser, hvilket skaber en komplet look.

Chrome og glas

Brug materialer som glas bordplader og krom lysarmaturer og skuffe trækker at holde lys bevæger sig gennem rummet. Tilføj spejle, så du kan se de sorte og brune elementer fra begge værelser. Glas, der vises på åben træ reoler i køkkenet, der understøttes med udsatte metal inventar kan være varm og indbydende, når parret med en sortbejdset gulv og kabinet.

The Right Furniture

Vælg møbler, der afbalancerer farvekombinationer, du spiller med i stedet gør køkkenet "den sorte rum" og spisestuen "den brune værelse." Sort betræk på spisestuestole og karamel polstring på de spise-i-køkkenet afføring holder øje gå frem og tilbage mellem rummene, og føles velafbalanceret. Toy med lyse popper af farve i dine møbler valg at gøre det sorte og brune gulve føler sig mere som en kulisse end et tema. En stor firkantet spisebord malet rød, og grøn køkken gardiner gøre dit hjem føler eklektisk og bevidst såvel som sjov.


relaterede artikler