Sådan Kill Ants humant

September 2

Myrer har plaget mennesker siden begyndelsen af ​​tid. Stammer fra en hveps-lignende insekt i kridttiden mere end 110 millioner år siden, har myrer diversificeret og spredt sig til næsten alle kontinenter på Jorden. Videnskaben har identificeret mere end 12.000 individuelle arter af myrer, med nogle skøn hævder mere end 14.000 eksisterer. Myrer er kendt for at udnytte ressourcerne omkring deres koloni, som ofte omfatter bevæger sig ind i områder afregnet af mennesker. Udrydde myrer kan være svært, selv om der er humane muligheder for at fjerne disse små skadedyr.

Instruktioner

Sådan Kill Ants humant

1 Overhold myrerne som de bevæger sig rundt din ejendom for at afgøre, hvor deres koloni liv. De fleste ant arter konstruere en underjordisk koloni, der huser arbejdstager myrer og dronningen, og de vil vende tilbage til kolonien efter deres daglige fouragering. Kendskab placeringen af ​​kolonien er afgørende for fjernelsen angrebets, da det giver dig mulighed for at koncentrere din indsats tæt på kilden til problemet.

2 Bland en opløsning af 50% hvid eddike og 50% vand i en sprayflaske og spray løsningen omkring omkredsen af dit hjem. Myrer kan ikke lide eddike, og anvendelse af denne blanding omkring en eventuel indgang til dit hjem vil hjælpe med at forhindre myrerne fra sværmer i din ejendom.

3 Placer et par dråber pebermynte olie i områder, du ønsker at holde myrer ud af. De kan ikke lide den stærke lugt af pebermynte og vil ikke gå nær det. Pebermynteolie er en god løsning til brug inde i dit hjem, da det er ikke-toksisk og har en generelt behagelig lugt. Du kan købe pebermynte olie på de fleste helsekost butikker og større supermarkeder.

4 Forbered en sukkersirup at distrahere myrer og give dem en anden kilde til mad. Tilsæt en kop sukker til en kop vand i en gryde, og varme, indtil sukkeret er opløst, og siruppen begynder at fortykkes. Lad siruppen køle af i gryden, og hæld det i en squeeze flaske. Klem en lille mængde af din sirup nær kolonien at tiltrække myrerne væk fra dit hjem. Myrer nyde sukker og vil tage det tilbage til kolonien at fodre dronningen og unge myrer, så en kilde til let tilgængelig mad uden for dit hjem, vil holde dem fra at invadere.

5 Spred et tyndt lag af tør polenta omkring kolonien, hvis du er opsat på at dræbe myrerne. Polenta er et tørt korn ligner majsmel, der udvider sig, når det kommer i kontakt med en væske. Myrerne vil indtage polenta og bære den tilbage til kolonien for at fodre de unge myrer og dronningen. Når myrerne indtager vand eller nektar, vil polenta udvide internt og dræbe dem.

TIPS

  • Vær sikker på at kigge over din ejendom omhyggeligt for ant kolonier. Der vil ofte være mere end ét sæt af myrer, der bor i et lille område, så du kan være nødvendigt at være på vagt og behandle flere kolonier at fjerne dit angreb.
  • Brug aldrig skadelige kemikalier omkring kæledyr eller børn. De fleste kommercielle ant mordere er ekstremt giftige og kan nemt syg eller dræbe kæledyr hvis de bruges forkert.