Tropical Rainforest Træer & planter

July 2

Tropical Rainforest Træer & planter


Tropisk regnskov træer og planter er afgørende for menneskeheden. Rainforest planter levere over 25 procent af de lægemidler, vi bruger, samt 40 procent af verdens ilt. Medicin under kirurgiske procedurer, lægemidler til behandling af malaria og lægemidler, der anvendes til at bekæmpe visse former for kræft kommer alle fra tropiske regnskov træer og planter. De største tropiske regnskov regioner, som indeholder halvdelen af ​​verdens plantearter, er i Amerika, Afrika og Sydøstasien.

Rosy Periwinkle

Den rosenrødt periwinkle er hjemmehørende i de tropiske regnskove i Madagascar. Denne plante ligner fælles haven periwinkles, med fem hvide til røde kronblade og lyserøde centre. Imidlertid er de Madagascar rosenrøde periwinkle forsyninger to meget vigtige stoffer - vincristin og vinblastin -, der anvendes til behandling af Hodgkins sygdom og lymfocytisk leukæmi, respektivt. Denne staude vokser til 18 inches høj og kan dyrkes i USA i USDA Plant Hårdførhed zoner 10 til 11.

Tualang Tree

Verdens største honningbier, de asiatiske rock-bier, gøre deres hjem i det sydøstlige Asiens statelige Tualang træ. Den Tualang træet vokser i den tropiske regnskov og kan nå 250 feet tall. Den er mest kendt for de store, udsmykkede honningtavler af de asiatiske rock-bier. Disse honningtavler er 6 fod på tværs af og indeholder op til 30.000 bier. Hvert træ kan holde så mange som 100 honningtavler. Den glatte bark af træet forhindrer lokale sol bjørne fra klatring trunke til voldtage de honningtavler.

curare

Curare er en vinstok med store, hjerteformede blade, der vokser i de tropiske regnskove i Sydamerika. Sydamerikas indianere bruge rødder og stængler, sammen med giftige slanger og andre planter, for at gøre en gift til brug på deres dart og pile. Faktisk navnet "curare" kommer fra en indisk ord betyder "gift". I USA, er et derivat af curare planten bruges under operationen til midlertidigt lamme musklerne. I store doser, en injektion af curare er dødelig. Indtagelse af curare er uskadelig, da lægemidlet skal ind i blodet til at være effektiv.


relaterede artikler