Blå blomster i Texas

May 30

Blå blomster i Texas


Texas kan kræve mindst 40 typer af planter, der blomstrer med blå blomster. Nogle kan findes i hele staten, mens andre kun vokse i bestemte områder, begrænset af de tilgængelige klimaer og jord. Blå medlemmer af solsikke og mynte familier trives i Texas, og statens officielle statslige blomst, den Bluebonnet, blomstrer blå i det tidlige forår.

blue Sage

Blå salvie er en del af mint familien af ​​blomster. Planten kan vokse så høj som 5 fødder og blomsterne er en lyseblå med en lille lilla nuance. Den blå salvie vokser i naturen i næsten alle områder af Texas, undtagen i det ekstreme vestlige del af staten.

Bluebells

Bluebell vokser i naturen i hele Texas, undtagen i fyrretræer og bjergene, og blomstrer fra juni til september. Blomsterne har generelt fem kronblade, som er en lyseblå på spidsen og gradvist falmer til hvid fra spidsen til midten.

Bluebonnet

Den bluebonnet er den officielle statslige blomst Texas. Dens blomst er tættere på kongeblå, og den vokser i varme, regnfulde miljøer. De har en kort blomstringsperiode fra slutningen af ​​marts til begyndelsen af ​​april, og de kan findes i øst, syd og centrale Texas og nær statens Gulf Coast.

Buffalo Ærter

Buffalo ærter vokser i klynger og deres blomster blomstre i april og maj. Farverne spænder fra en lyseblå til en dyb lavendel. Planterne er almindeligt forekommende på Gulf Coast, i Panhandle og i det vestlige og centrale Texas.

Herbertia

Herbertia er lyseblå blomst, der vokser godt i sandede eller lerjord af centrale, syd og vest Texas. Det er en del af iris-familien af ​​blomster og blomstrer i Texas fra marts til maj. Dens karakteristiske træk er dens tre store, lyseblå kronblade, der er adskilt af mindre dybe lilla kronblade.

Grape Hyacinth

Den drue hyacinth fik sit navn fra de lyseblå blomster, der vokser i klaser langs stilken, der ligner en klase vindruer. Disse vokser i det centrale Texas og har brug for meget lidt vand for at trives.

Blå Curls

Blå krøller har fem kronblade og fem støvdragere når de blomstrer i april og maj. Også kendt som fiddleneck, den blå krølle planten vokser så høj som 30 inches og kan findes i det sydlige og centrale Texas.


relaterede artikler