Sådan Prune Peony Buds

January 30

Sådan Prune Peony Buds


Pæoner er flerårige blomster, der blomstrer i det tidlige forår og har multi-kronblad blomstrer i en bred vifte af farver. Peony planter producerer knopper umiddelbart efter de er færdige blomstrer for året. Disse knopper forbliver i dvale indtil næste forår, når de åbner i nye blomster. Beskæring pæon knopper, kaldet debudding, er gjort for at lede anlæggets næringsstoffer til de resterende knopper. Resultatet er, at de resterende knopper vokse meget større, når de blomstrer.

Instruktioner

1 Vent til efter pæon planter har stoppet blomstrende i det sene forår. Når blomsten blomstrer vil, vil du bemærke udviklingen af ​​små grønne knopper langs siderne af anlægget stilke. Vent, indtil knopper på siderne af stilkene er omtrent på størrelse med en ært.

2 Tag fat i toppen af en af de pæon stilke og find den øverste knop vokser på den side af stilken. Der vil normalt være et blad vokser på samme sted som den knop.

3 Tag fat i bunden af opløbet, men ikke bladet, med fingrene, og snap opløbet væk fra planten til at bryde det ud rent. Kassér opløbet.

4 Fortsæt arbejder din vej ned i samme stilk og fjerne alle resterende side knopper på samme måde.

5 Gentag debudding proces med alle resterende lodrette pæon stilke.

TIPS

  • Pæoner udstråler en klæbrig saft under debudding som kan gøre en rod. Iført engangs latexhandsker vil holde dine hænder rene og stadig give dig tilstrækkelig fleksibilitet til at fjerne de små knopper.

relaterede artikler