Hvordan at finde ud af længden af ​​en Top Chord i klase

April 18

Hvordan at finde ud af længden af ​​en Top Chord i klase


Brokbind understøtter tag-system på boliger og moderne bygninger. Flade metal spær er bygget til kommercielle og industrielle bygninger, og dimensionerne for disse spær er enkle at beregne baseret på bredden af ​​bygningen. Når man bygger en skrå bolig tag, finde længden af ​​den øverste akkord for truss involverer lidt high school geometri.

Instruktioner

1 Identificer eller måle bredden af bygningen, den afstand, støtterne span. For eksempel antage et plejehjem har et fodaftryk på 24 fod bred og 48 fod lang.

2 Identificer den totale højde af bygningen, og derefter trække det højden af de udvendige vægge. Den resterende måling er den samlede lodrette højde af taget systemet. Dette er afstanden fra toppen af ​​væggene til toppen af ​​taget, målt lodret. Antag for eksempel, en højde på 8 fod.

3 Sæt disse værdier ind Pythagoras sætning, som siger, at for enhver retvinklet trekant, A A + B B = C * C, hvor A og B er længderne af de to kortere ben retvinklet trekant, og C er længden af den længste side af trekanten. For eksempel A er den lodrette højde af taget, eller 8 fod, og B er den halve bredde af huset, eller 12 fod.

4 Beregn længden af den øverste akkord ved hjælp af denne formel: (8 8) + (12 12) = 208, hvilket betyder, at den øverste akkord er kvadratroden af 208 eller 14 fod 5 tommer.

5 Tilføj til denne længde til afstanden tag hænger ud over kanten af væggene. De fleste tagudhæng er mellem 16 og 24 inches dyb. Under anvendelse af samme ligning for en etageadskillelsen, der er 24 inches dyb, dette beregner en tagflade mellem ydervæggen og kanten af ​​taget, der tilføjer 2 1/2 fødder til den samlede længde af taget flyet. Derfor er den samlede længde af den øverste korde konsollen er 14 fod 5 inches + 2 fod 6 inches, eller 16 fod 9 inches. Når truss er bygget, skal det bygges med en top akkord, er 17,5 fod til 18 fod lang.


relaterede artikler