Pine Straw Farming

February 5

Pine Straw Farming


Pine halm landbrug er samlingen af ​​faldne fyrrenåle (fyr halm) fra etablerede fyrreskove til brug som barkflis i landskabspleje og haven projekter. Den fyr halm barkflis ikke nedbrydes så hurtigt som andre dækningsmaterialer, er lettere og lettere at anvende og er ikke så modtagelig for svamp og jord sygdomme.

Pine Tree sorter

Pine halm landbrug begynder med en skov eller træ træ stativ. Det kan være en lille eller stor areal, og er noget, som træet landmand bør overveje i løbet af 20- til 30-år vækst på træerne. Pine halm er raked og baller hjælp fyrretræer, hvis nåle er mindst 6 inches lang.

Der er tre træsorter anvendes oftest: den Longleaf fyr, skråstreg fyr og loblolly fyr. Den Longleaf (Pinus palustris) har nåle, der er 8 til 18 inches lang. Slash fyr (Pinus elliottii) nåle er omkring 12 inches lang; Loblolly (Pinus taeda) nåle er op til 9 inches lang. Disse træer er fundet i det sydøstlige USA, hvor de fleste fyr halm landbrug opstår.

Pine Straw Overvejelser

Pine halm samling er en måde at få indtægter fra en træ stativ, inden det anvendes til tømmer. Fyrrenåle holde vokser på fyrretræer, og falder af træerne efter to år. Den fyrrenåle rolle på skovbunden er sådan, at nåle ikke høstes hvert år, men hvert andet eller tredje år. Pine halm ikke normalt høstes indtil træerne er mellem 10- og 15-år gammel, men planlægningen af ​​fyrretræ halm samling betyder at holde andre ukrudt ud af skoven, indtil træerne har en baldakin for mindre sollys i mellem rækkerne.

Pine halmballer er fri for kegler og faldne kviste og lemmer, så skovene skal holdes rene. Pine halm er raked i skår, enten manuelt eller maskinelt, hvis rækkerne er bred nok. Så baller, enten ved at tage nåle til at presseren (hvis træet rækker er ikke bred nok) eller af en presning maskine. Der er mindre størrelse maskiner, der er blevet lavet specielt til presning fyr halm.

Salg Pine halmballer

En landmand med en lille træ stativ kan rive og balle og sælge fyr halm direkte til købere. Dette ville antage, at den nødvendige rivning og presning udstyr var allerede ved hånden, og at der ville være en placering til fyr halmballe opbevaring.

Den rive og presning og salg og tømmer stå vedligeholdelse ofte udliciteret af en fyr halm selskab. Den fyr halm Virksomheden gør rive, presning og markedsføring af ballerne. Kontrakten kan være en pris pr balle, eller pris pr acre. Den fyr halm selskab ville have maskiner og opbevaring til ballerne. En pris per acre kontrakt er lettere for begge parter til at administrere.

Stigende og Baling Pine Straw

Træer typisk kaste flest nåle fra august til januar måned. De fleste fyr halm rivning og presning vil ske i november, i tørt vejr. Dette giver mulighed for høst, plus nogle fyr nål kaste efter høst, så der er fyrrenåle på skovbunden at hjælpe med at beskytte pine rødder i de koldere vinter sæsonen. Baling sker ved maskine, hvor træerne er plantet i brede rækker, så træer ikke beskadiges af udstyr. I smallere rækker, er fyr halm fra de raked skår indsamles og taget ud af skoven til presseren.

Konklusion

Pine halm barkflis bruges til landskabspleje i det sydøstlige USA, hvor en stor del af fyrretræ halm høst er færdig. Det er en måde, hvor styring og vedligeholdelse af skov- og træprodukter stande, til at have nogle indtægter under træet vokser år, før træet er fældet.


relaterede artikler