Potted House Planter og Black Myg

April 7

Svamp myg ligne små sorte fluer. De kan angribe potteplanter stueplanter, flyvende omkring planterne eller indsamling i nærheden af ​​lyskilder inde i dit hjem. Spørg behandling kan befri dit hjem af sorte myg.

effekter

Svamp gnat voksne flyvende insekter, der samles omkring vinduer. Deres larver lever i jorden af ​​potteplanter stueplanter og kan forårsage skade ved at fodre på planternes rødder. Potteplanter angrebet af svamp myg kan ikke trives og slippe deres blade tidligere end normalt.

Elimination

Eliminer de sorte voksen svamp myg med pyrethriner og pyrethroid insekticid designet til brug på flyvende insekter. For at slippe af larverne, bruge en jord gennembløde indeholder den biologiske insekticid Bacillus thuringiensis var. israelensis på dine potteplanter stueplanter, i henhold til Colorado State University Extension.

Forebyggelse

Undgå svamp myg fra infesting dine potteplanter og dit hjem ved at lade jorden i dine stueplanter tørre ud mellem hver vanding. Genbrug ikke gamle pottemuld. Før bringe et nyt anlæg ind i dit hus, inspicere det for at være sikker på det ikke er angrebne.


relaterede artikler