Sådan Plant grøntsager i Miracle Grow pottemuld

June 3

Sådan Plant grøntsager i Miracle Grow pottemuld


Miracle-Gro pottemuld indeholder en kontinuerlig frigivelse gødning designet til at fodre planter til op tre måneder. Når frøplanter er plantet i denne jord, i modsætning til almindelig pottemuld, behøver du ikke at give supplerende gødning. Vanding planten frigiver regelmæssigt de næringsstoffer, der er nødvendige for en sund frodige vækst. Dette gør voksende vegetabilske kimplanter inde, til omplantning til haven, når jorden er varmet, relativt ubekymret.

Instruktioner

1 Start frø i frø starter 4 til 12 uger før den sidste forventede frost. Se frøet pakke for anbefalede tider for at starte din særlige frø. Datoen for plantning varierer blandt grøntsager, med nogle kræver et par uger, og andre, der kræver 8 til 12 uger.

2 Stiklingerne udplantes til Miracle-Gro pottemuld, når de er 4 inches høj og har det andet sæt løvblade.

3 Udfyld potter 3/4 fuld af den passende pottemuld. Miracle-Gro producerer specifikke jord til kaktus, orkideer, afrikanske violer og alle formål jord. Hver blanding er specielt designet til at imødekomme de voksende behov for disse specifikke planter. Læse etiketten omhyggeligt for at afgøre hvilken blanding at købe.

4 place frøplanter i jorden til den oprindelige voksende dybde. Udfyld omkring rødderne og dæmme med jord og fast ned let med hænderne til at fastgøre sætteplante og fjern luftlommer.

5 Vand grundigt og holde jorden jævnt fugtig, indtil ny vækst vises, og sætteplante er etableret. Vand, når jorden tørrer at røre ved og placere planter i passende belysning. For de fleste haven grøntsager, en solrig beliggenhed er ideel.


relaterede artikler