Sådan Form en Brick Ledge

September 11

En mursten afsats er dannet langs med eller adskilt fra en betonplade. Afsatsen vil bidrage til at støtte mursten finer, der er installeret på ydersiden af ​​et hus eller en bygning, der vil sidde på betonpladen. Hvis din plade har ingen mursten afsats, kan du danne en i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet og dit niveau af erfaring.

Instruktioner

En Grav en grøft ved siden af den struktur, som mursten afsats vil blive knyttet; normalt, ville det være en betonplade eller fundament. Grave renden 6 inches dyb og 12 inches lang. Placer en 4-fods niveau i bunden af ​​grøften at kontrollere karakteren. Niveau renden ved at fjerne mere jord hvis det er nødvendigt.

2 Konstruer en kasse lavet af to-for-4s der er 8 inches lang og så længe mursten afsats. For eksempel, hvis din struktur er 20 fod lang, så gør boksen 8 inches lang, 20 fod lang og 3,5 inches tyk, som er tykkelsen af ​​et 2-by-4. Tilslut boksen i hjørnerne med 3-tommer træskruer. Sæt boksen i grøften, og afstive siderne med 2-for-4 stakes drevet i jorden hver 4 fødder langs ydersiden af ​​kassen.

3 Tilføj et stykke på 1/2-inch armeringsjern, der strækker sig i hele længden af afsatsen boksen. Placer armeringsjern den 2.-tommer armeringsjern sæder. Fordi armeringsjern leveres i 10-fods længder, kan det være nødvendigt at tilføje mere end ét stykke. Hvis ja, så binde armeringsjern sammen på forbindelserne med stål slips ledning.

4 Hæld beton i mursten afsats boksen langsomt. Tryk på siden af ​​boksen med en hammer for at fjerne eventuelle luftlommer og at bilægge grus. Hæld beton niveau med toppen af ​​afsatsen boksen og glat beton med en konkret murske. Rake overskydende beton med murske, før du begynder at udjævne hæld. Lad betonen sat i 30 minutter. Glat beton videre med hånden murske. Fjern afsats boksen fra hele tørrede beton efter 24 timer og udfylde eventuelle hulrum med våd beton.

TIPS

  • Brug gummihandsker, når hælde beton.