Design Ideer til en mur Pejs

July 19

Design Ideer til en mur Pejs


For ældre pejse, en mursten surround og nogle gange endda en delvis mur af mursten er normalt standard. Imidlertid er mursten ikke egnet til smagen af ​​hver boligejer. Hvis din mursten pejs forlader dig kold, tage tid til at tænke, før leje nogen entreprenører eller udfører nogen større renoveringer. Der er flere måder at redo at pejs facade, der er langt mindre af en investering i både tid og penge.

Beton Overlay

Hvis traditionelle mursten ikke er din stil, og du søger noget mere moderne, kan beton være lige hvad du leder efter. Må ikke vige tilbage fra den idé, bare fordi grå ikke er dit foretrukne farve; nutidens beton kan være pigmenteret under blanding eller farvet efter tørring til næsten enhver nuance. Et konkret overlay er en af ​​de enkleste makeovers du kan vælge til din pejs surround, da det kræver lidt forberedelse. Du skal bruge dog en rolig hånd og en god portion tålmodighed. Beton skal være færdig godt at have den ønskede indflydelse. Farende jobbet vil resultere i en sjusket udseende.

Maleri

Mange mennesker har ikke noget imod tekstur af mursten, men blot have en afsmag for den valgte farve. En mørk mursten kan gøre et lille rum synes klaustrofobisk, mens nogle meget lyse nuancer af mursten kan se dateret. Maleri over mursten kan tage sig af dette problem. Hvidpigmentering er måske det mest populære valg, men med så mange maling farver til rådighed, er du kun begrænset af din fantasi. Vælg god kvalitet, varmebestandige primere og maling, der ikke vil blister fra strålevarme af en god blis.

Tilføjelse Stone

En af de hyppige indvendinger mod mursten er det er har et industrielt look. Brick er velkendt på grund af dens anvendelse på facaden af ​​mange offentlige bygninger, og det kan give fra en kold følelse. Hvis du søger en mere naturlig materiale til surround af din pejs, overveje at bruge sten. Mange typer af sten er tilgængelige i et spektrum af farver fra uberørt hvid til mørkeste sorte. Stone er helt kompatibel med mursten og kan anvendes direkte på overfladen af ​​din pejs med et lag af mørtel.