Sådan fjernes pletter fra marmorplader

June 27

Sådan fjernes pletter fra marmorplader


Marmor bordplader og forfængelighed toppe er klassiske midler til dressing op i ethvert rum i hjemmet. Marmor er en blød, natursten, der kan tage en høj polish og kræver en masse omsorg. Fordi marmor er blød og porøs, kan det absorbere vand, urenheder og pletter, berøver det dets glans og finish. Hvis du har en marmorplade, der er plettet, kan rengøringsmidler ikke gøre arbejdet. Omslag er nødvendige for at bringe pletten eller pletter op til overfladen og fjerne dem.

Instruktioner

1 Spray marmor renere på overfladen af marmor. Buff marmor med en blød klud for at fjerne støv, snavs og overflade pletter, og forberede marmor til grødomslag. Marmor renere må ikke fjerne pletten, men det vil fjerne enhver overflade snavs, der kan forstyrre grødomslag.

2 Bland grødomslag pulver med vand i henhold til anvisningerne til at danne en pasta. Spred pastaen over pletten i en tyk, jævnt lag og dække det med plastic wrap. Lad grødomslag sidde uforstyrret på pletten i op til en time.

3 Fjern plastfolie og tørre væk grødomslag med en blød klud skyllet i rent vand. Spray marmor igen med marmor renere at fjerne overskydende grødomslag og eventuelle rester, at grødomslag har bragt til overfladen af ​​marmor. Buff marmor indtil tørre.

4 Forsegl marmorplade mod yderligere farvning. Maling på marmor sealer og lad det sidde uforstyrret i 10 minutter. Buff væk overskydende med ren klud.


relaterede artikler