Den bedste Roof Design for Hurricanes

July 26

Den bedste Roof Design for Hurricanes


Mens historiske palæer engang foret meget af havet front i den dybe syd, blev disse boliger ikke bygget til at modstå den kraft af orkaner som Katrina i 2005. I årevis har der været megen forskning i udviklingslande boliger, der er i stand til at stå op til orkan kraft vinde med minimal skade. Ved fortsat at forske de bedste byggeri modeller, universiteter og byggebranchen håber at forhindre ødelæggelsen af ​​fortiden sker i fremtiden.

Højde

Forskning har vist, at jo færre historier en bygning har, jo mere den er i stand til at modstå orkanen skader. Ved at sidde lavere til jorden, er det ikke så sårbare over for højere vindhastigheder og snavs fanget i orkanen.

Hældning

Tage med en gradvis hældning er langt mere modstandsdygtige over for orkanen kraft vinde end dem med stejle skrænter. Et tag med en gradvis hældning giver mere modstand for vind. Når vinden bryder på skråningen af ​​taget, vil den begynde at gå i opløsning. Også der er mere overfladeareal på en stejl skråning, hvilket øger sandsynligheden for skader fra snavs.

Konstruktion

Koder er for nylig blevet sat på plads for at sikre høje byggestandarder for boliger i orkan zoner. Arbejde med ingeniører, er det blevet opdaget, at der er en optimal afstand mellem sømmene langs samlingen mellem taget og hjemmet. Tagkonstruktion på disse områder kan kræve flere materialer og sans for detaljer, men besparelserne er umålelige, hvis du ikke nødt til helt at erstatte dit tag efter en orkan.

Form

Flere huse er nu ved at blive bygget på grundlag af en firkantet fodaftryk. Denne model har den mindste areal for taget. Den anden mest stabile design fodaftryk er et rektangel. Dette har mere overfladeareal på hvilken skade kan forekomme. Den mindste stabile hjem design er en L-formet model. Taget på dette plan vil have et større overfladeareal, som øger chancerne for beskadigelse.


relaterede artikler