Instruktioner til en Hoover HNWL6136

January 4

Hoover model HNWL6136 vaskemaskine og tørretumbler giver en energieffektiv vaskeri udstyr mulighed for husstande med kun en lille mængde plads. Enheden kombinerer vaskemaskine og tørretumbler i en front-loading maskine, der vasker en belastning af tøj og tørrer dem i cirka to timer. Hvis du bare har brug for at vaske vasketøj, kan dens cyklus indstilles for det, og det samme gælder for tørring hånd-vaskes poster. Rutinemæssig vedligeholdelse, såsom rengøring af maskinens filter månedligt og rengøring af sæbedispenser, hjælper med at holde maskinen i drift på sit højeste effektivitet.

Instruktioner

1 Sorter vasketøjet efter farve, vægt og stof pleje type. Saml nok tøj til at vaske en fuld belastning for den mest økonomiske anvendelse af maskinen. Den maksimale vægtgrænse for vask er ca. 13 lbs., Eller 6 kg. At tørre tøj hurtigt, er det bedst at sætte mere end 8 lbs., Eller 4 kg, i en belastning.

2 Placer tøj løst ind i vaskemaskinen. Som du lukker døren, kontrollere, at der ikke stoffet forbliver mellem tætningen og døren.

3 Åbn sæbedispenser skuffen. Tilføj forvask, skyllemiddel og vaskemiddel til dispenseren. Fyld dispenseren til fyldlinjen angivet for hvert produkt. Luk skuffen.

4 Vælg vandtemperaturen du foretrækker ved at dreje programvælgeren. Vælg vasken for fragten af ​​tøj ved at dreje knappen til den relevante cyklus. Gør det samme for den tid, du ønsker at tørre tøjet.

5 Skub "Start / Pause" knappen for at starte vaskeprocessen. Hvis du har brug for at holde pause i vask eller tørring cyklus, skal du trykke på "Start / Pause" -knappen igen. Tillad to minutter for maskinen til at stoppe og for døren for at låse op. Hvis der er vand i maskinen, når du holde pause i maskinen, kan du ikke åbne døren. Spor forløbet af vasketøj cyklus ved at følge lyser på kontrolpanelet.

6 Tænd maskinen til indstillingen "Fra", når den er færdig tørring af tøj. Gør dette nulstiller maskinens hukommelse. Fjern tøj fra maskinen.

TIPS

  • Hvis du bruger en tablet eller andet vasketøj produkt, der går direkte i vasken, sætte det i med det tøj, før du lukker døren.
  • Brug af koldt vand cyklusser regelmæssigt kan føre til en ophobning af sæbe og omfang. For at rengøre maskinen køre det på tom gennem et varmt vand cyklus. Brug den normale mængde vaskemiddel til rengøring af maskinen.

relaterede artikler