Sådan Redo en Craft Room

February 25

Sådan Redo en Craft Room


Craft værelser er normalt de mest kreative rum i et hus. Disse særlige rum er vigtige for husejere, der ønsker en utilitaristisk plads til at gøre kunst og kunsthåndværk projekter i komfort i deres eget hjem. Craft værelser har særlige overvejelser, såsom organisering og belysning, hvilket gør dem til tider en udfordrende plads til at designe. Der er mange måder at redo et håndværk plads til at skabe det optimale arbejdsområde, og resultatet er et håndværk værelse, der er komfortabel, funktionel og smuk på samme tid.

Instruktioner

1 Mal væggene en lys farve. Fordi håndværk værelser tendens til at være fuld af forsyninger og organisatoriske enheder, de ofte føler sig visuelt mindre end deres firkantede optagelser indikerer. Giv rummet et frisk lag maling i en lys nuance, såsom blød creme eller tan, for at gøre plads til at føle mere ekspansiv og giver en neutral baggrund for alle de farver og teksturer af kunst og håndværk forsyninger.

2 Indarbejde et centralt arbejdsområde. Giv håndværk værelse design et knudepunkt ved at tilføje et stort arbejdsbord til rummet. Hvorvidt Crafter syr, maler eller samler, en temmelig betydelig kunst overflade ofte gør arbejdslivet lettere og mere effektiv. Fordi kunstnere ofte sidde i lange perioder, tilføje en ergonomisk arbejdsstol for et areal, der er behagelig og utilitaristisk samtidig.

3. Tilføj opbevaring. Organisationen er normalt en vigtig del af ethvert fartøj rum redo så vælg reoler til at gemme håndværk elementer, så de er inden for rækkevidde. Giv opbevaringskasser og placeringer samt kurve og krukker til at arrangere mindre genstande, og mærkater til at skabe organisering af alle håndværk forsyninger til en organisatorisk arbejdsplads med stil.

4 Brug opgave belysning. Oprettelsen af ​​kunsthåndværk er ofte visuelt omhyggelig, så tilføje passende opgave lamper til den centrale skrivebord og andre kunst området kunst stationer. Giv loft spor belysning til rum, der mangler naturligt lys, og indarbejde specialkemikalier lamper med forstørrelsesglas kapacitet til job, der kræver indviklede visuel arbejde for et håndværk værelse redo med optimal synsfunktion.

5 Display kunst. Tilføj et strejf af kunstnerisk lune til værelset ved fremvisning af forskellige håndlavede produkter. Placer brikkerne på hylderne eller hænge særlige kunst og kunsthåndværk på kroge for at fremhæve formålet med rummet og giver håndværk værelse design tilføjet visuel interesse. Fremvisning kunst i håndværk værelse giver rummet et kunstnerisk appel og skaber et rum, der er fuld af inspiration for kunstneren, der arbejder der.

TIPS

  • Gruppe kunst eller håndværk i ulige-nummer ordninger for en skærm, der er visuelt tiltalende.

relaterede artikler