Sådan unclog Pond Afløb

April 10

Tropiske fisk damme og vand haver er en eksotisk tilføjelse til enhver bolig udendørs rum. Ligesom andre landskabsarkitektoniske elementer, damme kræver rutinemæssig vedligeholdelse, herunder unclogging afløbet med jævne mellemrum. Vegetation og andre formål vinder synker til bunden af ​​dammen og trækkes ind i afløbet, tilstopning den. At opretholde en sund dam, skal du unclog afløbet, så vandet kan filtreres og genvindes.

Instruktioner

1 Sæt på waders og gummihandsker. Gå til dammen afløb.

2 Fjern afløbet kuppel eller dæksel i bunden af dammen. Træk så meget snavs fra afløbet i hånden som muligt.

3 Sæt en lang slange til en butik vac og sætte motoren på bagsiden indstilling. Sæt enden af ​​slangen ind i afløbet og drej butikken vac på at blæse andre forhindringer i afløbet ud. Dette vil rydde alt forlod dybere inde i afløbet. Hvis forhindringer stadig, gå til trin 4.

4 Fjern slangen og butikken vac. Feed linje et afløb snegl ned i røret ved at dreje sneglen håndtaget, indtil blokeringen er løs nok til at strømme gennem afløbet.

TIPS

  • For at forhindre fremtidig tilstopning, binde den ene side af en knudret klud til et nylonreb, derefter binde en anden nylon reb til den anden side af knyttede klud. Feed rebet / klud i afløbet linje og ud filteret. Træk linjen frem og tilbage fra hver side i en "tandtråd" måde jævne mellemrum for at unstop afløbet.

relaterede artikler