Hvordan at vide, hvornår Pick Vandmeloner

February 18

Hvordan at vide, hvornår Pick Vandmeloner


Vandmeloner kan dyrkes af de fleste husejere, forudsat at der er tilstrækkelig plads. Den tid det tager for en vandmelon at nå modenhed tager fra 70 til 85 dage, afhængigt af sorten plantet. At vide præcis, hvornår man skal vælge en vandmelon for bedste smag kan være lidt tricky, ikke desto mindre - og det er en frugt, der ikke vil fortsætte med at modnes, når den er taget fra vin. Efter nogle få kendte retningslinjer kan øge dine chancer for at du henter din vandmelon, når det er sød og mest flavorful.

Instruktioner

1 Drej melon over til at se på bunden, hvor det er blevet hviler mod jorden. Denne stedet bør være en gul eller hvid farve, hvis melon er klar til at hente, snarere end lysegrønne.

2 Rap dine knoer forsigtigt mod melon. Modne meloner vil typisk udsender en kedelig thudding lyd.

3 Kig på stilken, hvor det forbinder til vandmelon. I dette område vil du se krøllede slyngtråde. Hvis disse har tørret og blev brune, bør melon være moden nok til at plukke.

TIPS

  • Køleskab en vandmelon natten før spise det for at sikre frugten har tilstrækkelig tid til nedkøling.
  • Vælg den vandmelon, så snart du ser disse tegn på modenhed. Vandmelon efterladt på vinstokken for længe bliver overmodne, og frugten vil udvikle en mindre sprød konsistens og en slukket smag.

relaterede artikler