Sådan installeres Pool Tile

February 14

Sådan installeres Pool Tile


Uanset om du vælger at flise bare kanten af ​​poolen, tilføje finurlig mosaik skabninger og mønstre på bunden eller siderne, eller omslutter hele din pool, tilføjer fliser kan give din udendørs rum et karakteristisk udseende. Kombinationerne af farver, teksturer og mønstre er kun begrænset af din fantasi; bare finde noget, der inspirerer dig, samle de værktøjer, du behøver, og gør dig klar til at sætte lidt personlighed ind i din families poolen oplevelse.

Instruktioner

1 Tøm vandet ned til niveauet af poolen skimmer hvis du installerer flise omkring den indvendige kant en pool med vand i det. Marker vandlinjen på det niveau, du lige har drænet det til omkring poolen med en fedt blyant. Tøm poolen vandstanden ned yderligere 3 inches. Hvis du installerer en all-flise pool (flise vil være på alle overflader af poolen), tanken (indre af puljen) skal være fladt og glat med ¼ tomme i 10 fod for at imødekomme flisebelægning specifikationer, og du ' ll nødt til at rense overfladen af ​​tanken.

2 Påfør lim på bagsiden af flisen ved smøre ryggen med en Buttering murske. Træk den rillede kant murske tværs flisen (venstre til højre), derefter fra den øverste kant til den nederste kant, så rillede linjer i klæbemidlet. For pool fliser installeret i puljen (ovenfor, eller under vandoverfladen), dækker 95 procent af bagsiden af ​​flisen med limen for at reducere huller, der kan føre til skimmel eller meldug. Da fliseklæb bonding styrke til anvendelser i vand er anderledes, skal du bruge en latex thinset mørtel designet til pool brug. Hærdning (den tid, det tager at tørre og oprettet) er afgørende for holdbarheden af ​​flisen, og klæbestoffer udformet til våd brug kræver normalt en hærdetid på 28 dage før udsætte dem for vand.

3 Placer flisen. For alle-flise pools, smør fliserne med lim og sted. Brug fliser på i indgreb ark vil gøre denne proces hurtigere og nemmere, og du vil ikke nødt til at bruge flise afstandsstykker. For at placere brikker på indersiden kanten af ​​poolen, begynde ved skimmer på blyanten linje, du har tegnet. Hvis fliserne er ikke på i indgreb ark (i hvilket tilfælde du kan bruge afstanden allerede indbygget i placeringen af ​​flise på mesh ark), skal du bruge en lineal eller niveau på den nederste kant af flisen så hver flise er placeret på samme niveau og placere en flise plads i mellem hver flise. Skær fliser, om nødvendigt ved hjælp af en våd sav eller mosaik fliser kuttere. Mange pool ejere vælger fliser omgivet af gips; hvis ja, skal du installere flise på tanken ved at placere mosaik på tanken, skitsere design med blyant og give omridset et tyndt lag thinset. Smør bagsiden af ​​hvert mosaik fliser og sætte det på plads. Fortsæt flisebelægning, indtil du har flisebelagt hele ønskede område og lad fliseklæb sat op til 30 minutter.

4 Fjern flise afstandsstykker hvis du har brugt dem. Påfør injektionsmørtel til en lille del af fliser på et tidspunkt, skubber injektionsmørtel i leddene med en injektionsmørtel flyde.

5 Skrub den overskydende injektionsmørtel fra hver sektion med ½ tsk. af flydende opvaskemiddel påført en scrubber, der er blevet dyppet i en spand vand. En anden person, skal følgende bag dig til at gøre dette, som du anvender injektionsmørtel.

6 Tør overfladen med rent vand og svampe til at fjerne injektionsmørtel rester. Lad kur i 28 dage.

7 Installer pool coping (den øverste kant, der hænger over toppen af puljen). Efterlad en ½-tommer-dækkende dilatationsfuge i mellem coping fliser og pool dæk for at undgå skader på dækket eller coping sten. Fyld dilatationsfuge med to-komponent urethan (et stof, som tørrer til en hård, høj styrke gummimembran). Forsegl klare fliser med en imprægnering (en heavy-duty sten, fliser og injektionsmørtel sealer).

8 Gips (med en fugtig cured puds) omkring fliserne, hvis du bruger en kombination af fliser og puds. Rengør gips off fliserne med en fugtig svamp og bruge en murske at stramme og glatte overfladen af ​​gips. Fyld puljen umiddelbart efter troweling at hærde gips.

TIPS

  • Keramiske fliser er den mest holdbare til brug i puljer i spabade. Der er naturlige fliser, der kan anvendes på puljer, men de skal være holdbart nok til at modstå rengøring, kemikalier og regelmæssig pool vedligeholdelse.
  • Hvis fliser er glaseret porcelæn, sørg glasuren er stærk nok til at modstå rengøring, kemikalier og regelmæssig pool vedligeholdelse. Klasse I eller klasse II glaserede porcelæn fliser anbefales ikke.
  • Valsede greb kant fliser er den sikreste og bedste valg for poolens coping.
  • Hvis du vælger glas eller metal fliser, ubestrøget, ansigt-monterede glasmosaikker er et bedre valg og rustfrit stål metal fliser vil fungere bedst.
  • Det grouter bør kun være 6 fod eller derunder foran skrubber så injektionsmørtel ikke hærde.
  • Brug altid sikkerhedsbriller, når der skæres fliser.

relaterede artikler