Sådan Paint Pink og Black Walls

May 3

Sådan Paint Pink og Black Walls


De fleste piger vil vælge at have pink i deres værelse på et tidspunkt i løbet af deres liv. Blanding sort og pink på væggene tilføjer et strejf af kreativitet, der kombinerer beroligende sort med spontan hot pink. Brug pink og sort er ikke så svært, som du måske forestille; de to farver kan kombineres smukt at dekorere væggene i et rum. Tilføjelse diamant figurer i begge farver kan skabe et samlet rum.

Instruktioner

1 Mal væggene i rummet. Vælg hvilken væg vil være accent væg og male det pink. Du vil være at tilføje diamant design til denne mur. Mal væggene på begge sider af accent væg pink. Mal væggen modsat accent væg sort.

2 Mål og markere accent væg. Mål og mærket med en blyant hver ni inches langs toppen og bunden af ​​accent væg startende fra langt venstre hjørne. Mål og markere hver 12 inches i venstre og højre side af muren.

3 Opret diagonale linjer for diamanter. Begynd i øverste venstre hjørne af muren; bruge kridt linje til at forbinde den første mærke på toppen af ​​muren fra hjørnet til det første mærke går ned i venstre side af væggen. Fortsæt denne proces, indtil du når længst mærket på det modsatte hjørne. Fortsæt i højre side af muren indtil du trykker hver mærke på begge sider samt toppen og bunden af ​​væggen.

4 Fuldfør diamant linjer. Begynder på det højre hjørne af væggen og forbinde det første punkt langs toppen af ​​det første mærke fra hjørnet langs siden med kridtstreg. Fortsæt denne proces, indtil du når den langt venstre side nederste hjørne mark. Dette vil fuldende kridt omrids af diamanterne.

5 Vælg de sorte diamanter. Du vil se den vekslende diamant mønster fra toppen, som du ser til venstre til højre. Ising sort maling indersiden af ​​diamant figurer, du ønsker at være sort.

6 Outline ydersiden af hver sort diamant med malerens tape. Dette er den mest tidskrævende del af processen og det vigtigste.

7 Mal sorte diamanter. Mal alle de skitserede diamanter sort. Når malingen tørrer, skal du trykke op nogen lyserøde pletter i diamanter. Lad malingen tørre i en til to timer, før du fjerner malere tape.

TIPS

  • En anden mulighed er at male pink og sorte striber. For at tilføje striber i stedet for diamanter, måle og tilslut de omhandlede varemærker otte inches langs toppen og bunden af ​​væggen. Afslut projektet ved at skitsere hver anden stribe med malerens tape og male de skitserede striber sort.
  • Aldrig male en blandet farvet væg med den mørkeste farve først.