Sådan Hard-Wire en røgdetektor i New Construction

April 8

Sådan Hard-Wire en røgdetektor i New Construction


Røgalarmer er afgørende inventar i et hjem eller virksomhed, der kan redde liv og beskytte ejendom i tilfælde af brand. Disse alarmer bruger sensorer til at opdage røg og udsender en høj alarm lyd advare beboerne, når der kunne være en brand. Hard-wired alarmer er installeret direkte i hjemmets el-system, som regel med en backup-batteri i tilfælde af en strømafbrydelse. Hard-kablede detektorer kan installeres i løbet af et hjem konstruktion, eller efter hjem er blevet afsluttet, af en autoriseret elektriker.

Instruktioner

1 Sluk for strømmen på hovedfeltet.

2 Skru røgalarm loft boksen til bjælken i loftet, før gipsvæg er blevet installeret. Hvis du allerede har installeret gipsvæg, skæres et hul i gipsvæg hjælp nøglehullet sav til loftet, og skru boksen til bjælken. Kør en NM-B 14/3 kabel fra hjemmet strømkilde via en af ​​boksens åbninger. Kør en NM-B 14/2 kabel gennem den anden åbning i kassen.

3 Rip 6 inches af kablet beklædningen fra kablerne, så strimler 0,75 inches af isolering fra hver ledning ende. Der bør være syv ledninger samlede, fire fra NM-B 14/3 kabel og tre fra NM-B 14/2 kabel.

4 Tilslut de to sorte ledninger til røgalarmen ledninger modulets sorte ledning ved at fastgøre en wire stik og fastspænding den på plads ved hjælp af en crimper. Forbind de hvide ledninger på samme måde. Tilslut den røde ledning fra NM-B 14/2 kabel til den røde eller orange ledning fra røgdetektor. Jordledningerne ikke anvendes af røgalarm, så du kan forbinde de to jordledninger til hinanden.

5 Wire eventuelle resterende røgalarmer efter trin 2 til 4, hvis du bruger flere røgalarmer.

6 Fastgør røgalarm er ledninger modul til røgalarm og fastgør enheden til loftet kassens monteringsbeslag, skubbe ledningerne inde i loftet kassen. Gentag med yderligere røgalarmer. Tænd for strømmen, og test for at sikre, at de fungerer korrekt.

TIPS

  • Installer røgalarmer i hvert soveværelse og på hver etage i dit hjem, vælge en plet på loftet i midten af ​​rummet. Udskift batterierne en gang om året, og test for at sikre, røgalarmer arbejder hver måned.
  • Installation af en røgdetektor skal udføres af en autoriseret elektriker for at undgå elektrisk stød og forkert installerede detektorer.

relaterede artikler