Sådan læses House Electric Meter

November 15

Uanset om du er en lejer eller ejer dit hjem, du højst sandsynligt betale for den mængde elektricitet, du bruger. Det kan være svært at overvåge dit månedlige forbrug, og regninger kan ofte komme ud af det blå. Men hvis du ved, hvordan du læser din elmåler, kan du bestemme den mængde strøm, du bruger i en given måned, og forbered dig på den næste faktura erklæring.

Instruktioner

1 Kig på det første tal (længst til venstre tal) og inspicere hvor pilen peger. Hvis det er i mellem to numre, nedskrive det laveste nummer. Men der er tidspunkter, hvor skiven rettes direkte mod et tal. For at bestemme den faktiske værdi af det første nummer, se til opkald på sin højre. Hvis det næste opkald er gået nul, er antallet det første opkald peger på, er korrekt. Men hvis det andet opkald ikke har bestået nul, så er du nødt til at registrere antallet før hvad den første skive peger på.

For eksempel, hvis det første opkald peger lige på otte, men den anden skive har ikke bestået nul endnu, ville du optage et syv for første opkald.

2 Fortsæt denne proces for hver skive, ser på skiven til sin ret, hvis pilen peger på et vilkårligt antal.

3 Kontakt din el-selskabet og spørge, hvor meget de opkræver per kilowatt-time.

4 Udfør denne læsning på den første dag og sidste dag i hver måned. Dette vil give dig en nøjagtig aflæsning af elmåler. Træk det første nummer på dit apparat fra det andet tal. Dette giver dig præcis, hvor mange watt du brugte i måneden. Hvis du bruger op 12.000 watt i en måned, der er 120 kilowatt, der anvendes i én måned (1 kilowatt er 100 watt). Hvis din el-selskab debiterer dig 6 cents per kilowatt anvendt, kan din måned regningen skal findes ved at gange 120 med 0,06. Dette kommer op til 7,2, eller $ 7,20.


relaterede artikler