Sådan tilsidesætte Flow Restriktioner for brusehoveder

August 27

Sådan tilsidesætte Flow Restriktioner for brusehoveder


Strømningsbegrænseren er et stykke plast i din brusehoved, der formindsker mængden af ​​vand, der strømmer gennem bruseren på et givet tidspunkt. Begrænseren begrænser flowet til 2 1/2 gallon per minut at spare på vandet og den nødvendige kraft til at opvarme vandet. Den eneste måde at tilsidesætte begrænseren i en brusehoved er at fjerne det. Mens dette vil øge din vandtryk, vil det også øge dine forsyningsudgifter.

Instruktioner

1 Wrap en gammel klud omkring Brusehoved hvor den forbinder til strømningsrøret rager ud fra væggen. Tag fat i hovedet med skruenøgle og skru det ved at dreje mod uret. Den klud vil beskytte finish på brusehovedet.

2 Indsæt en flad skruetrækker ind i brusehovedet indløb. Skub skruetrækkeren hoved under den sorte gummi pakning i indløbet og træk forsigtigt ud pakningen uden at rive det. Træk metal skærmen skjule begrænseren, hvis relevant.

3 Skub kanten af skruetrækkeren under kanten af strømningsbegrænseren og lirke det ud af fjorden. Udskift den sorte gummipakning og skru brusehovedet tilbage på bruser rør, dreje med uret.


relaterede artikler