Sådan Gør din egen Skim Coat for Portland Cement

August 27

Sådan Gør din egen Skim Coat for Portland Cement


Mens udtrykket er mere almindeligt anvendt i reference til anvendelsen drywall mudder til en overflade som forberedelse til efterbehandling, skummet coating bruges også i betonarbejde, samt med keramiske fliser og natursten installationer. Anvendelse af en skimme frakke af cement er nyttig til at give nyt liv til betonoverflader, der har udstenede eller revnet i årenes løb, men det er også nyttigt til at dække mason blok vægge som forberedelse til en keramiske fliser eller natursten installation. Mens du kan købe færdigblandede skimme frakke materialer, kan du også lave din egen.

Instruktioner

1 Bestem det område, som du kommer til at skimme pels. Hvis du dækker et eksisterende betongulv og er simpelthen dække op gamle revner eller hjælpe med at udjævne dips og dale, kan du bruge en simpel beton og vand blanding. Hvis du er skimme belægning vægge, såsom med mursten eller murværk blokke, kan du tilføje lidt kalk i blandingen for at skabe en mere klistret stof, der lettere klæber til overfladen, der giver mulighed for brugervenlighed.

2 Bland din frakke blanding skimme med en lav hastighed boremaskine. En high-speed bore vil piske luftbobler i blandingen, der vil pop som skimme pelsen tørrer på din valgte overflade, efterlader huller bag. Tilsæt vand i små mængder og sigte mod en konsekvens netop denne side af tykke jordnøddesmør. Målet er at have det smørbar, men ikke soupy eller løbende. Lad indstillet i flere minutter efter blanding det første gang at lade vandet helt suge ind i betonen blandingen, så bland det en ekstra gang, før at sprede.

3 Tilføj kalk i blandingen. Mængden af ​​kalk er noget irrelevant, men som en generel regel, du kan tilføje et par håndfulde kalk til en fem-gallon spand skimme frakke blanding. Jo mere kalk du tilføjer, vil trægt skimme frakke blanding være. Nogle eksperter vælger en 5-til-1 blanding af cement til kalk. Ellers kan du blande skimme frakke parti på samme måde, du ville gøre med en normal cement og vand base.

TIPS

  • Du kan købe eller leje alle dine materialer og forsyninger til din lokale home forbedring butik. Du kan også tilføje varmt vand til skimme frakke blanding, hvis du ønsker eller har brug for din skimme frakke til at helbrede hurtigere. Ellers skal du bruge almindelig koldt eller stuetemperatur vand.
  • Altid bære beskyttelsesudstyr ved blanding cementbaserede produkter, og bruge handsker ved arbejde med beton og kalk.

relaterede artikler