Cute Teen Bedroom Udsmykning Idéer

May 17

Cute Teen Bedroom Udsmykning Idéer


Udsmykning en teenage piges soveværelse er ingen let sag. Du er nødt til at tage hende stadigt skiftende stil og voksende liste over krav i betragtning, før du nærmer dig en solid udsmykning ordning. Hvis du er datter tilbringer størstedelen af ​​sin tid i hendes soveværelse, overveje modellering hendes værelse efter en lejlighed ved at give hende separate rum til at gøre præcis, hvad hun vil. Og hvis du er lille pige stadig ikke give slip på hendes kærlighed til pink, overveje at oprette en teen-venlige pink-stribet soveværelse.

Studio Sensation

Teenagere som deres privatliv. Ved den tid, de ramte en alder af 15, ser det ud til, at deres eneste interesse er i dvale i deres soveværelse. Giv din datter det personlige rum, hun craves ved at omdanne sit værelse fra en almindelig gammel teenager soveværelset til en studio lejlighed-inspirerede rum. Start med at oprette den sovende område af hendes "studio". Placer hendes seng i en lille krog i rummet sammen med et natbord, kommode og spejl; sektionen den sovende område fra resten af ​​rummet ved at installere en væg-til-væg gardin system.

Opret levende område ved at skabe et rum, hvor hun kan underholde venner og se TV. Du kan gøre dette ved blot at placere en chaiselong ved siden af ​​fjernsynet; hvis du virkelig ønsker at forkæle hende, overveje at placere en mini køleskab i hendes plads til at gemme snacks og læskedrikke. Hendes "studio" ville ikke være komplet uden et område for at lave lektier og surfe på internettet. Du skal blot tilføje et skrivebord, komfortabel stol, tack bord og nogle tilbehør til at skabe en teen-venlig lektier område. Bind rum sammen ved at indsprøjte lignende stænk af farve i hele rummet ved hjælp af pyntepuder, område tæpper, kunst og sengetøj.

Pink Stripes

Udsmykning en teenagers soveværelse pink er risikabel forretning. Som de fleste mødre, sandsynligvis du har indrettet din datters soveværelse med lyserødt til år. Men det er vigtigt at huske på, at du er udsmykning i soveværelset af en ung voksen i stedet for et barn. Teen piger som deres værelser til at være multifunktionelle og trend, så du måske ønsker at styre uden om at indarbejde Snehvide og Askepot ind i temaet. Paint vandrette striber på en væg i rummet ved hjælp af to nuancer af pink og to neutrale farver, såsom hvid og grå; male andre vægge hvid. Hold pink-stribe tema ved at vælge en lyserød-stribet sengetæppe, framing pink-stribede tapet eller indpakningspapir over sengen i en stor hvid billedramme og bruge pink-stribede gardiner. Brug en lys rosa slipcover at dække den eksisterende siddepladser, og slut af udseendet ved at indarbejde tilbehør i tilfældige nuancer af pink i hele rummet til at bryde op ensartet udseende af striber.

Tip: Køb en pink fjernsyn eller computerskærm vil virkelig oksekød op denne rummets lyserøde faktor.


relaterede artikler