Hvordan at beskære den europæiske avnbøge Tree

January 2

Den europæiske avnbøg træ er hjemmehørende i Asien og Europa. Selv om det ikke er ofte dyrkes i USA, er det hårdføre mellem det amerikanske landbrug zone 4 og 7. Det Europæiske avnbøg vokser op til 60 fod høj, med en 40-fods-udbredt. Europæisk avnbøg vokser bedst i basisk jord med fuld til delvis solen. Det skal mindre beskæring at holde grenene i skak, mens det vokser.

Instruktioner

1 Skær eventuelle døde, beskadigede eller syge grene fra den europæiske avnbøg træ som det forekommer. Brug Beskæresakse eller grensakse at afskære grenene. Skær grenen af ​​ved grenkraven, den bule, hvor filialen møder lastbilen.

2 Fjern de nederste grene af europæisk avnbøg træ, mens den er ung, omkring 2 til 3 år, hvis det er en gade træ. Skær grenene på grenkraven, efterlader en afstand på mindst 6 fødder under kronen af ​​træet.

3 Fjern eventuelle overfyldte eller krydsende grene fra den europæiske avnbøg træet. Skær grene af ved grenkraven med grensakse eller beskæresakse.

4 Skær ned eventuelle overreaching grene fra træet. Skær grenene tilbage til den sidste knop i samme spredning som resten af ​​grenene. Brug beskæresakse.


relaterede artikler