Sådan Udskift en Gravity kedel med en ny kedel

March 30

Sådan Udskift en Gravity kedel med en ny kedel


berørte om omkostninger Husejere ofte ser at forbedre effektiviteten af ​​hjemmet varmesystemet. Nyere, tvungen cirkulation kedler er mere effektive end tyngdekraft kedler, fylder mindre, og er lettere at servicere. Nogle af de nyeste kedler kan opnå op til 97 procent effektivitet! Mange husejere opdager, at nye kedler, mens dyrt at installere, betale for sig selv i brændstofbesparelser af potentielt så meget som halvdelen. Hvis du tænker på at udskifte din tyngdekraften kedel med en ny kedel, der er et par faktorer at overveje, når du foretager din beslutning.

Instruktioner

1 Overvej om at udskifte din tyngdekraften kedel er den rigtige beslutning for din situation. Udskiftning gamle kul brændende kedler, som blev tilpasset til olie eller naturgas, kan være yderst omkostningseffektiv. Dog kan nyere kedler med virkningsgrader over 75 procent ikke umiddelbart omkostningseffektivt at erstatte. Hvis din radiator har en lav virkningsgrad, er overdimensioneret til dit hjem, eller har behov for betydelige reparationer, kan en erstatning være din bedste løsning.

2 beslutte, hvad du har brug for fra din nye kedel. Hvis du bor i et koldt klima, købe den mest effektive model til rådighed, er normalt den bedste løsning. Men den mest effektive model er normalt også den dyreste. Hvis du bor i et koldt klima, kan det være mere omkostningseffektivt at købe en model med 80 eller 85 procent effektivitet. Sealed forbrænding kedler, som ikke drage eller vent til luften inde i dit hjem, er mere effektive og sikrere end andre stilarter. De eliminerer risikoen for giftige gasser ind dit hjem fra forbrænding kedlen. Vælge hvilken størrelse og type kedel passer bedst til din situation, er et vigtigt skridt i at udskifte en tyngdekraft kedel.

3 indhente tilbud til en ny kedel installation. Det sidste trin i intelligent udskifte dit gamle tyngdekraft-fodret kedel til en ny mere effektiv kedel er at samle flere citater fra velrenommerede installatører og vælge, hvilken en der passer bedst til din situation. Når din nye kedel er installeret, kan du straks begynde at lægge mærke til de betydelige besparelser i dine udgifter til brændstof.

TIPS

  • Forseglede forbrænding kedler danner ætsende udstødning, som skal være korrekt udluftet. Sørg for, at din skorsten er foret, så den kan modstå sure gas.