Sådan installeres et badeværelse Light Fan Heater Unit

March 21

Sådan installeres et badeværelse Light Fan Heater Unit


Et badeværelse aftræk fan trækker luft ud af dit badeværelse og udstøder det udenfor, fjerne damp og ubehagelige lugte fra badeværelset. En grundlæggende badeværelse aftræk fan er netop det - en fan - men du kan også købe badeværelse fans, der indeholder lys og varmeapparater, som du kan bruge til at opvarme badeværelset på de kolde vinter morgener, hvor du ikke ønsker at komme ud af seng. Du kan erstatte din gamle blæser med en tændt blæseren på blot et par timer.

Instruktioner

1 Sluk for strømmen til aftræk ventilator på din vigtigste elektriske boks. Gå ind i badeværelset og drej kontakten til blæseren på at se, om det starter, drej derefter slukke igen. Hvis blæseren starter, vende tilbage til din primære boks og dræbe magt til den korrekte kredsløb.

2 Fjern gitteret fra blæseren.

3 Fjern monteringsskruerne, der holder ventilatorens motor på plads. Tag motoren fra sin elektriske forbindelse inde ventilatorhuset og langsomt sænke motoren.

4 Tag ledningerne til blæseren elektriske forbindelse fra ledningerne, der fører fra dit hjem vigtigste elektrisk felt ved untwisting plast stik hætter.

5 Test de nøgne ledninger med en spænding tester for at sikre, at strømmen er slukket, så adskille ledningerne i blæserhuset fra det elektriske kabel.

6 Gå ind på loftet. Fjern kanalen fra udløbsåbningen på dysen huset.

7 Skru de skruer, der fastgør huset til loftsbjælker, og løft derefter huset væk fra loftet. Løsn kabelstikket skruen og træk i ledningen ud af ventilatorhuset.

8 Installer huset til den nye ventilator, hvilket placerer den over hullet i loftet og udvide de monteringsbeslag ud til loftsbjælker. Skru beslagene til strøerne.

9 Sæt kanalen stikket på siden af huset, og tilslut det til kanalen. Wrap gaffatape omkring leddene til at forsegle kanalen. Hvis den fugtige luft var at lække inde i dit hjem, kan det forårsage skimmelsvamp.

10 Vend tilbage til badeværelset. Tilslut ledninger til blæseren. Denne proces kan variere fra producent og ventilator model, så læs instruktionerne med ventilator, men generelt vil du forbinde ensfarvede ledninger (sort-til-sort, hvid til hvid og grøn-til-grøn) ved at sætte lignende ledninger sammen og dækker dem med plastik stik hætter.

11 Sæt ventilator og lampen i deres respektive stik, igen efter producentens anvisninger, og skru dem til ventilatorhuset.

12 Fastgør gitteret til blæseren, så installere pærer og placere linsen dækker over pærerne.

TIPS

  • Hvis du ikke er komfortabel udfylde husstand elektriske reparationer, leje en elektriker.

relaterede artikler