Sådan Clean røg fra Grout

September 27

Mørke rester og pletter på fuger fra røg kommer fra en bred vifte af kilder såsom brændende cigaretter, cigarer eller rør, pejse og brændeovne, udendørs brande og utilsigtede brande, der fører til at ryge skader. Som injektionsmørtel er porøst og absorberer røgpartikler og debris, fjerne røg fra injektionsmørtel kræver typisk anvendelse af en svagt sur eller let slibende renere at svække overfladen af ​​injektionsmørtel nok til at nedbryde de røg rester og pletter fanget i det.

Instruktioner

Forberedelse

1 Fyld en sprayflaske med ufortyndet destilleret hvid eddike. Fyld en anden sprayflaske med kulsyreholdigt vand.

2 Foretag en opløsning af en del blegemiddel eller hydrogenperoxid til fem dele vand i en anden sprayflaske.

3 Tilføj varmt vand langsomt til en kop bagepulver i en beholder og bland indtil bagepulver har en pasta-lignende konsistens.

Stain Removal

4 Spray røgen-farvede fuger på ufortyndet eddike og vente 10 til 15 minutter.

5 Skrub injektionsmørtel med en injektionsmørtel børste, tandbørste eller plast skrubbe pad, indtil røgen pletten falmer. Hvis pletten ikke falme og du arbejder med hvide fuger, skylles væk eddike med kulsyreholdigt vand og spray blegemiddel eller hydrogenperoxid og vand løsning på pletten. Vent 10 til 15 minutter og krat igen. For en anden mulighed, presse nongel tandpasta på fuger, vente 15 til 20 minutter og krat, eller sprede bagepulver pasta på farvede injektionsmørtel med en ske, vent 30 minutter og krat. Hvis du arbejder med farvet fuger, krat kun med bagepulver pasta at fjerne pletten.

6 Skyl grundigt med vand og tør helt med nontextured bomuldsklude.

TIPS

  • For at fjerne vanskelige pletter, anvende en injektionsmørtel godkendt tunge renere eller plet-fjernelse produkt til injektionsmørtel, vente 10 minutter --- medmindre andet er bestemt på stripper eller renere emballage --- og krat med en injektionsmørtel pensel. Skyl grundigt og tør injektionsmørtel helt tørt når du er færdig.
  • For at beskytte injektionsmørtel fra fremtidige farvning, forsegle det med en cementmørtel eller murværk sealer.
  • Brug aldrig blegemiddel eller whitening tandpasta på farvet fuger, da dette kan fjerne injektionsmørtel farve.
  • Brug altid naturlige rengøringsmidler eller rengøringsmidler og pletfjerning produkter formuleret til at fjerne pletter fra fuger, som nonformulated produkter kan indeholde kemikalier, der kan opløse injektionsmørtel. Brug aldrig opløsningsmidler eller stærke syrer til at fjerne injektionsmørtel pletter af samme grund.
  • Tør injektionsmørtel grundigt når du er færdig for at hjælpe med at forhindre skimmelvækst.

relaterede artikler