Sådan installeres et Bathroom Sink Pop-Up Assembly

September 30

Sådan installeres et Bathroom Sink Pop-Up Assembly


Nye badeværelse vandhane forsamlinger nu kommer med en pop-up afløb for at installere med hane. Installation af en badeværelse sink pop-up samling er normalt ikke noget man overveje, når bare udskifte en vandhane. Selv om det kan synes som ekstra unødvendigt arbejde, installere en ny pop-up er ikke svært. Installationen er meget ens blandt alle producenter; den eneste reelle forskelle er brugen af ​​clips eller møtrikker til at forbinde forbindelserne. Se altid producentens anvisninger for detaljerne på din model.

Instruktioner

1 Placer en spand under vasken afløbet, under vasken fælde. Brug en lille rørtang eller kanal-lås tang til at løsne møtrikken, der holder lige rør fra afløbet til vasken fælden. Den lige stykke er vasken udstødningsrøret. Vasken fælde er den buede rør forbinder vasken afløbsrør til den vigtigste væg afløb. Løsn møtrikken helt at afbryde vasken fælde fra udstødningsrøret.

2 Find møtrikken sikring udstødningsrøret til vasken afløb. Løsn møtrikken og fjern udstødningsrøret fra sink drænet. Løsn og fjern sikringen møtrik holder sink drænet til vasken.

3 Gå op til toppen af vasken, og træk sink drænet kurv ud af vasken. Hvis det er nødvendigt brug en spartel til at bryde enhver kit tætning mellem sink drænet flange og vasken. Rens hullet i vasken af ​​eventuel resterende kit med spartel.

4 Saml nye sink hjerneflugt krop. Kroppen er sink drænet udstødningsrøret med et hul i den side, hvor koblingen til pop-up afløb vil forbinde. Tråd møtrik og spændeskive til toppen af ​​afløbet legeme ifølge producentens anvisninger.

5 Placer en 1/8-inch reb af blikkenslagere kit under flange nye sink hjerneflugt kurv. Sæt afløbet krop ind i hullet vasken fra under vasken. Spørg en hjælper at tråde sink drænet kurv på toppen af ​​afløbet kroppen fra over vasken. De skal tråd kurven ned, indtil kurven stopper.

6 Træk afløbsrøret ned og spænd den øverste møtrik og spændeskive til vasken. Dette vil trække afløbet kurv stramt til vasken. Når møtrikken strammes, holde hullet til binding peger på bagvæggen. Spænd møtrikken helt med en rørtang.

7 Skub en slip møtrik over bunden af udstødningsrøret med gevindet på møtrikken peger mod gulvet. Wrap blikkenslagers tape rundt gevindet på vasken fælde røret. Placer vasken fælde rør under udstødningsrøret og fastgør rørene sammen med slip møtrik. Spænd med kanal-lås tang.

8 Sæt pop-up stemplet i vasken afløb kurven. Wrap blikkenslagers tape rundt gevindet på bindingen hul på siden af ​​udstødningsrøret. Den vandrette stang del af bindingen vil have en bold mod slutningen.

9 Sæt den vandrette kobling ind i udstødningsrøret indtil bolden passer stramt ind i bunden af pop-up stemplet. Skub forbinder møtrikken over gevindet på hullet og spænd møtrikken til udstødningsrøret med kanal-lås tang.

10 Slut gaflen til bunden af proppens skaft. Gaflen har en krog i toppen at spindlen vil passe inde. Fastgør stilken på krogen med fingerskrue. Bunden af ​​trækbøjlen har flere huller. Placer vandrette stang i den nærmeste hul på gaflen og fastgør de to sammen med en møtrik. Nogle forsamlinger bruger et klip til at sikre gaflen og vandret stang.

11 Gå til toppen af vasken og træk stopstangen op til at teste driften af stemplet.


relaterede artikler