Hvordan at reparere en Kenmore Dryer s Rumbling Blower

July 25

Blæseren på en Kenmore tørretumbler fordeler den varme luft i hele tørreren kabinet at tørre tøjet. Hvis blæseren rumler eller gøre en hylende støj, så lejet - ikke-serviceres af brugeren - er dårligt. Det betyder, at i stedet for blot at erstatte en lejet, skal du udskifter blæseren hjulet forsamling. Reparationen er ikke svært, og du kan erstatte en blæser hjul i omkring en time med blot et par grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

1 Tag Kenmore ledningen og træk tørretumbleren væk fra væggen. Indsæt en spartel under kontrolpanelet og løft op. Dette vil frigøre fastgørelsesklemmerne. På visse modeller skal du fjerne endestykkerne på kontrolpanelet og fjern skruerne med en stjerneskruetrækker, før du kan løfte kontrolpanelet.

2 Fjern de skruer fra toppen af tørretumbleren med en Torx føreren af den korrekte størrelse. Fjern topdækslet fra Kenmore tørretumbler og sæt den til side. Tag fugt sensor ledning i venstre side af fnug kanalen. Hægt døren fjedre fra enheden ved at nå inde i toppen og trække dem ud af holderne.

3 Tag ledningsnettet fra døren kontakten ved at trykke clipsen og trække det fra hinanden. Fjern fastgørelsesskruer fra frontpanelet på Kenmore tørreren ved hjælp af en Torx driver. Disse skruer er inde i maskinen nær toppen. Løft frontpanelet væk fra tørretumbler og sæt den til side.

4 Skub remstrammeren til side, og fjern remmen fra den. Tag fat i båndet foroven og løft tørretromlen ud af huset. Find blæserhjul i bunden af ​​tørreren. Løsn blæser hjulet ved at indsætte en 1/2-inch drev skralde og udvidelse i åbningen og dreje den. Drej hjulet af akslen efter du løsne det.

5 Placer den nye hjul på akslen og spin den med hånden, indtil det er hånd-stramt. Sæt skralde og udvidelse og stram blæser hjul, men ikke over-stramme eller du vil strippe trådene. Placer tørretumbleren tromle ind i kabinettet, og sørg for, at du linje tromlen ruller med rillen på tromlen.

6 Skub remstrammeren til side og loop tromlen bælte omkring det. Dette vil automatisk stramme remmen korrekt. Installer frontpanelet på tørretumbler og spænd skruerne med en Torx driver. Tilslut ledningsnettet for dørkontakt. Tilslut fugt sensor.

7 Sæt døren fjedre i løkkerne. Placer topdækslet på tørretumbler og indsæt skruerne ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Flip betjeningspanelet til forsiden af ​​Kenmore tørretumbler og tryk fast for at låse fastgørelsesklemmerne på plads. Udskift skruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker og erstatte endestykkerne evt.

8 Sæt Kenmore strømkablet i stikkontakten og skubbe maskinen på plads mod væggen.

TIPS

  • Forsøg aldrig at servicere en Kenmore tørretumbler eller andre apparater, når det stadig har magt til det.

relaterede artikler