Flower Bedroom Udsmykning Idéer

May 31

Flower Bedroom Udsmykning Idéer


Udsmykning et soveværelse med en blomst motiv indebærer mere end at sætte en vase på natbordet. Blomster kan være minder om naturen og behøver ikke at gøre et rum alt for feminin. En blomst soveværelse tema kan arbejde i alle rum fra en planteskole til et soveværelse, hvis du finder en balance.

Moderne blomster

Blomster kan bruges i en moderne soveværelse. Brug grafiske blomster såsom valmuer at afgive en redegørelse. I stedet for at bruge små blomstermønstre på flere punkter, vælge en blomstermotiver element, der vil gøre en stor indvirkning. Hold resten af ​​rummet nutidige, bringe i andre elementer af naturen som en bambus hovedgærde eller sisal tæppe til en moderne følelse. Gør dine blomster ark fokus i rummet ved at springe talsmanden og bare dressing sengen med plader til en spa-lignende føler, der også sparer dig penge.

Blomster kan sætte fut i hvide vægge i moderne rum. Placer en stor blomst væg applique bag sengen for at skabe et samlingspunkt. Blomster er en simpel form, så du kan være i stand til at hånd maling eller stencil en stor blomst på væggen for ekstra interesse.

Elegant Floral Bedroom

Blomster print kan bruges i high-end design; blomster er ikke kun for landets værelser. Find en tone-i-tone blomster print på en usædvanlig farve som robin æg blå. Dette vil holde soveværelset fra følelse alt for feminin. Damask print sommetider blomstermotiver temaer. Parre print med ensfarvede puder og plader til en beroligende effekt. For en mere feminin værelse put rose print gardiner med nødstedte hvid møbler til en shabby chic følelse. Du kan selv ønsker at sætte nogle af stoffet på væggene for en overraskende touch. Påfør stoffet med spray lim og indramme det med dekorative støbning for at tilføje et arkitektonisk element.

Børne Flower soveværelser

Blomster arbejde som en munter tema i en piges soveværelse eller planteskole. Du kan slå hele rummet ind i en have. Maling soveværelse vægge en sjov farve, der er inspireret af blomster såsom lavendel, grøn eller pink. Installer en stakit som en væg behandling. Du kan være i stand til at finde en hovedgærde, der ligner et stakit til at bære haven fornemmelse i hele rummet. Børns udendørs møbler kan skabe en lounge eller håndværk område. Accessorize med blomster gardiner og falske blomster. Brug en limpistol til at anvende faux blomster til lysekrone nuancer eller en lampeskærm at tilføje en håndlavet touch.


relaterede artikler