Hvordan man opbygger din egen Have Shredder

April 7

Hvordan man opbygger din egen Have Shredder


Kompostering efterårsblade og end-of-the-året haven vragrester er en produktiv måde at genbruge naturen. Din jord modtager fordelene ved mere organisk stof og dit affald er sparet fra lossepladser. Givet tid nok, vil bladene til sidst kompost, men makulering dem kan fremskynde processen og gøre kompost tilgængelige meget hurtigere.

Dedikerede kompostkværne er til rådighed, men med et par minutter af din tid og nogle fælles have udstyr, kan du bygge en hurtig og nem anordning til neddeling blade.

Instruktioner

1 Fyld skraldespand med snavs og tørre blade. Hold produktet løst pakket.

2 Placer uden strøm streng trimmer lige under toppen af bladene. Tænd for trimmeren og flytte den frem og tilbage over dåsen, der sikrer, at det ikke stiger over det øverste lag af blade. Det snitning indsats bør begynde straks.

3 Flyt trimmeren nedad omkring seks inches efter det øverste lag af blade begynder at vise synlige tegn på makulering. Fortsæt med at flytte frem og tilbage.

4 Hold flytte trimmeren længere nedad i dåsen som bladene makulere. Bland op bevægelse ved at hæve trimmeren op og ned en gang imellem. Hvis den nedadgående bevægelse bliver for svært, er dåsen pakket for fuld. Fjern noget af materialet, og prøv igen.

5 Fortsæt trimmeren bevægelse, når du når bunden af dåsen, men ændre mønstret til op-og-ned blandet med side til side. Stop når materialet i dåsen er tilstrækkeligt ituskårne. Du kan finkæmme materialet med en rive til at indsamle de store stykker for re-makulering.

TIPS

  • Kend din streng trimmer kapacitet. Tackle kun de pinde eller materiale, at det sikkert kan hakke.
  • Beskyt din hørelse og syn, når du bruger en trimmer.
  • Erfaringen vil snart hjælpe dig med at bedømme hvad mængden af ​​materiale kan placeres i dåsen.
  • Start af trimmer og sænke det ind i bladene, eller forlader det kører samtidig med at det over bladene, kan skubbe materiale i luft ved en meget høj hastighed. Dette er meget farligt at nogen i nærheden.

relaterede artikler