Sådan Fold og jern

October 9

Sådan Fold og jern


Selvom det er fristende at aflevere skjorter og bukser på renseriet eller vasketøj og få dem komme tilbage sprøde, perfekt pressede og klar til at hænge i skabet, kan du spare en masse penge, hvis du folde og stryge dit eget tøj. Korrekt foldet og strøget tøj vil bringe orden i dine skabe og kommode skuffer, forbedre dit udseende og gøre det nemmere at finde det du har brug for, når du styrter ud for at arbejde eller en middag dato.

Instruktioner

Folde

1 Stå på et stort klapbord eller imødegå at folde dit tøj. Det bør være en fod højere end en almindelig tabel, eller så højt som et køkkenbord for at redde din ryg.

2 Praksis folde elementer, der udgør en udfordring. Læg et monteret seng ark på langs på en klapbord. Slip din venstre hånd under og ind i venstre hjørne lomme tættest på dig. Nå på tværs af og glide denne lomme ind i lommen på det modsatte hjørne. Gentag processen for hjørnerne til højre. Nu afhente arket med hænderne gled ind i de fordoblet lommer, strække ud og fold i halve. Sæt en fordoblet lomme i den anden. Square up denne form på bordet ved at justere efter behov. Fold i halve tre gange, og det vil gå i din linned closet flad og firkantet.

3 Fold småting omhyggeligt og lå i skuffen på en sådan måde, at scrambling dem op, når du er i en fart. Fold bånd i halvdelen, højre side ud, og derefter i tredjedele. Lay sokker sammen og fold hver ende mod midten. Slip den åbne side af en sok i den foldede pakke for at undgå separation, hvis de er skubbet i skuffen. Fold boxer shorts og underbukser i kvarte, og mindre elementer af undertøj i halve. Bras kan foldes med en kop inden i hinanden.

4 Fold håndklæder og vaskeklude på langs først og derefter i halve to gange. Når du udfolde sig, vil de være klar til at hænge over håndklædeholder.

5 Glat en trøje eller lang eller kortærmet tee-shirt med forsiden nedad på en klapbord og træk venstre ærme mod centrum i en naturlig vinkel. Træk det langt nok, så du opretter en lige fold ned i venstre side, omkring to inches dyb. Hvis varen har lange ærmer, fold ærmet tilbage på sig selv for at holde den venstre kant af beklædningsgenstanden lige. Gentag denne proces på den højre side. Nu fold tøjet i tredjedele mod midten, startende med bunden.

strygning

6 Brug en skyllemiddel i skyllevandet for at slappe rynker og tage tøj ud af tørretumbleren med det samme. Ryst dem ud, og hænge på en bøjle.

7 Fyld jern med destilleret vand, før du sætter det i. Kontroller tøj stof label til strygning eller pleje instruktioner, før du indstille temperaturen på strygejernet.

8 Jern skjorter i følgende rækkefølge: krave, ærmer (flip over og tryk begge sider), skuldre, ryg og på hver side af fronten. Hvis du bruger spray stivelse eller dimensionering, spray og vente 10 eller 15 sekunder for at tillade den at trænge ind i stoffet. Brug forsigtig, korte strøg, udglatte stoffet med den frie hånd, som du går. Hæng strøget skjorte straks på en bøjle og knap den øverste knap, så det vil hænge lige.

9 Drej bukser eller bukser inside-out og tryk på talje, lommer, indersiden af lynlås lukning, ned sømmene og sømmen på hvert ben. Drej derefter til højre side ud, lynlås op fluen og tryk på den øverste forreste område. Ræk benene med korte, omhyggelige strøg, og stryge ned på længden være omhyggelig med at bevare folder. Tryk på hem eller manchet og derefter hænge straks på en bukse bøjle.

10 Jern kjoler fra bund til top, for at undgå re-rynker, mens du arbejder på nederdelen del. For sarte stoffer bruge en strygning klud.

TIPS

  • Må ikke stryges tøj, der er ikke er rene. Varmen fra strygejernet sandsynligvis sætte nogen pletter, der kan være til stede i stoffet.

relaterede artikler