DIY: Afmontering en palle af Hand

January 3

DIY: Afmontering en palle af Hand


En genanvendt palle kan bruges til alle former for projekter, fra bogreoler, at starte stande og endda som brænde pindebrænde. Hvis du er en gør-det-selv og finde dig selv i besiddelse af en palle, er der flere måder at demontere det. Lær et par tips til at hjælpe dig med at få pallen fra hinanden og ind i den rigtige størrelse af brikkerne til at passe til dine behov.

Fjern Nails

Denne metode virker, når du ønsker at bevare så meget af det træ som muligt. Størstedelen af ​​paller er sat sammen med ringformede søm. Disse er riflede negle designet til styrke. En måde at nærme demontering en palle er at bore off sømhovederne. Vedhæft metalplader borehoveder til din boremaskine og male væk toppen af ​​hovedet. Træk derefter brædderne ud i ét stykke. Hvis du ikke har adgang til en boremaskine, lirke de enkelte negle med et værktøj som en Clawhammer. En anden metode, der virker, er ved at skære neglene. Til dette job, skal du bruge en bred mejsel. Wedge mejslen i mellem palle boards indtil den stopper ved et søm. Så giver det en god whack med en hammer. Du skal føle mejslen skære igennem neglene.

Trække Out bestyrelserne

Hvis du ikke har noget imod et par brudte bestyrelser, trække træ med en brækjern. Jam bar mellem træ blokke i midten og det stykke træ, du vil fjerne. Giv det et par skarpe haner med en hammer, og derefter begynde at arbejde i baren og tilbage. En kærv skruetrækker fungerer også godt til dette. Brug ikke et koben, fordi du vil bare ender med splintrede træ.

Give It Ax

Når du ikke er bekymret for kvaliteten af ​​træ, afmontere pallen ved at hakke det op med en økse. Dette fungerer bedst, hvis du bare vil bruge palle stykker for pindebrænde. Du kan også bruge en motorsav til at skære pallen i håndterbare stykker. Som altid, når man arbejder med enhver form for el-værktøj, slid det rigtige sikkerhedsudstyr. Også, hvis du bruger en motorsav, være opmærksom på søm placering i pallen og styre dine nedskæringer godt væk.


relaterede artikler