Hvordan at reparere en dør Jamb

August 28

Måske dit hus blev brudt ind, og du står tilbage med en brudt døren karmen, der skal repareres. I stedet hyre en entreprenør til at gøre arbejdet, kan du reparere dørkarmen selv. Denne artikel detaljer til niveauer af skader, der kræver reparation.

Instruktioner

Reparation Dør Jamb

1 Forsøg at fastsætte stykker af dørkarmen sammen igen, og udfylde eventuelle huller med træ fyldstof.

2 Brug tynde negle til søm de ødelagte dele af dørkarmen i de dele, som ikke er brudt.

3 Sand træet fyldstof, når det tørrer, og sand den og resten af sidekarm glat. Du kan have til sand mere end én gang, indtil du får den repareret dørkarmen til glathed du kan lide.

4 Afslut dørkarmen ved at male eller farvning det, så det passer til resten af gulvet.

Udskift dørkarmen

5 Bryd malingen tætning mellem dør lister og lister. Du kan have til også bryde forseglingen mellem væg og lister. En spartel fungerer godt i denne ansøgning.

6 lirke lister, der er på hver side af dørkarmen, du har brug for at reparere. træk det forsigtigt ud, indtil du kan se neglene, der lægger de lister til væggen. Sav gennem neglene forbinder støbning med et hack sav ved at glide bladet mellem væggen og støbning. Dette vil hjælpe med at holde støbning i god form, så du kan genbruge det.

7 Skær vandret hen over karmen placeret på siden karmen med en motorsav eller en håndsav. Skær ned, indtil du er blot et par inches af den øverste sidekarm. Lirke hvad kan du på siden jamb fra væggen, og bruge et værktøj som en mejsel til at fjerne resten som du reparere en dørkarmen.

8 Reparer dørkarmen ved hjælp af et stykke træ, der er "nedlod sig til dette formål." De er tilgængelige på ethvert tømmer værftet eller bygning levering butik. Hvis din dør er en mærkelig størrelse, kan du nødt til at lave en dør karmen ud af fyrretræ til at passe det.

9 Mål og skære udskiftning dørkarmen efter behov, og bruge søm til at fastgøre den på plads.

10 Tryk på den øverste karmen, og søm den tilbage på plads, som du reparere en dørkarmen. Du kan være nødt til at indsætte afstandsstykker til at gøre døren jambs selv med døren. Døren kan fungere som din guide til at sikre, jambs er installeret korrekt.

11 Installer en udskiftning dør stop på dørkarmen du repareret, og installere låsen strejke.


relaterede artikler