Sådan Ordentligt Smør en garageport

August 14

Sådan Ordentligt Smør en garageport


Garageporte har flere bevægelige dele, der skal bevæge sig frit for korrekt drift. Den fjedre, ruller, remskive og hængsler skal smøres mindst én gang om året. Korrekt smøring en garageport ikke kun holder de dele bevæge sig frit, men også giver dig en mulighed for at besigtige den generelle tilstand af døren og lader dig vide, hvis spor eller fjedre kræver justering snart. Det er bedre at bruge en let smørende spray i stedet for olie ved smøring af dele på garageporten. Tunge olier tendens til at tiltrække slibende snavs, der forårsager skade på døren operation.

Instruktioner

1 Coat længden af fjederen med spray silikonesmøremiddel. Hvis du har torsionsfjedre på en bar over døren, spray længden af ​​fjederen. Hæv døren op og ned et par gange, og spray en gang mere. For udvidelse foråret døre, åbne døren for at komprimere fjedrene før sprøjtning. Hvis det er nødvendigt, oprette en trappestige i nærheden af ​​kilderne, så du kan nå dem.

2 Luk døren, og spray lejerne på stålruller. Hvis du har sort nylon ruller, ikke sprøjte valsen hjulet. Den silikone smøremiddel kun forårsager morsomme at holde sig til nylon ruller.

3 Spray centrum tønde hvert hængsel med spray smøremiddel. Drej rullen stængler venstre til højre, når sprøjtning hængsler med ruller.

4 Påfør nogle spray silikone på ydersiden lejet af endeplader på torsion foråret døre. Undgå at få smøremiddel på kablet eller kabel tromle.

5 Tilføj nogle spray silikone smøremiddel til center lejer remskiver, hvis du har trækfjedre. Igen, undgå at få spray smøremiddel på kablerne.

TIPS

  • Spænd bolte på hver hængsel du sprøjte. Dør Hængselboltene arbejder løs over tid, og det er et godt tidspunkt at efterspænde dem.
  • Bær altid beskyttelsesbriller, når der sprøjtes smøremiddel for at forhindre sprøjtestøv i dine øjne.
  • Sprøjt ikke indersiden af ​​sporet eller olie sporet med smøremiddel. Smøremidlet forårsager snavs og skidt at klæbe til indersiden af ​​sporet, hvilket resulterer i for tidlig rulle slid.

relaterede artikler