Vilde Spiselige Planter i Catskill Mountains

February 17

Vilde Spiselige Planter i Catskill Mountains


I 1959, forfatter Jean Craighead George skabt en prisbelønnet bog om Catskill Mountains kaldet "min side af bjerget." I bogen, skal hovedpersonen fouragere i ørkenen for spiselige planter. Denne bog og fortællinger om virkelige mennesker, der har brugt Catskill Mountains til mad gør området en slags naturlig pilgrimsfærd for friske og spiselige vilde planter.

nødder

Søde kastanjer findes ofte i Catskill Mountains. Nødderne er omgivet af en bitter hud og skarpe klistermærker, men nødderne er sunde og rige på vitaminer og fedt. En anden møtrik er Shagbark hickory, som har en tyk skal og en sød kerne. Disse nødder er højt proteinindhold og kræver en nøddeknækker til at åbne. Den sorte valnød er en anden Catskill Mountains spiselige møtrik, selvom du kun skal have to eller tre om dagen for at undgå at få syge fra materialet af skallen.

bær

Vilde hindbær kan findes i Catskills og give flere sunde næringsstoffer. Der er også mange blåbær, der kan findes i regionen, de fleste af dem med små frø. Blåbær indeholder det næringsstof anthocyanin, som er en kraftig antioxidant-lignende stof. Hyldebær, morbær og jordbær også vokse i Catskill Mountains.

Urter

Der er mange forskellige urter og greens, der er spiselige i Catskills. Det er bedst at konsultere en guide bog til at sikre, at du spiser den rigtige plante før grave i. Mælkebøtter, der vokser i hele verden er spiselige og kan have nyrer og lever fordele. Cikorie vokser i regionen og har en smuk lilla flor. Anlægget er helt spiselige og rødderne kan ristes til dannelse af en kaffe konsistens. En urt, den brændenælde, kan stikke, når du rører ved det, men hvis kogte det kan gå godt med smør og hvidløg. Andre spiselige urter omfatter sennep, tiger liljer, ingefær og skovsyre.


relaterede artikler