Sådan Balance en Dryer Drum

March 2

Sådan Balance en Dryer Drum


Hvis du opdager din tørretumbler gør mange forskellige lyde, mens den arbejder, kan din tromme være at ramme sin beklædning, som i sidste ende skader andre komponenter i tørretumbleren, hvis ikke tromlen direkte. Dette sker ofte, fordi du ikke har niveau tørretumbleren eller for nylig flyttet det og glemte at udjævne det. Nogle gange det kommer ud af et niveau position på egen hånd. Du skal justere fødderne under det at løse problemet.

Instruktioner

1 Placer en konstruktion niveau på toppen af din tørretumbler til at kontrollere niveauet. Du bør have en boble off-center.

2 Hent under tørretumbler og kontrollere benene. Skru den øverste låsemøtrikken med enten en 3/8-inch skruenøgle eller en skiftenøgle. Dette frigør benet til justering.

3 Løft benet modsat retning af boblen eller sænke et ben, der sidder i den retning, boblen punkter - enten måde virker fint. Fortsæt kontrol boblen hvert par drejninger af din skruenøgle til at se, om det sidder i midten. Når du bemærker boblen har centreret, skrues låsemøtrikkerne du skrues af og teste din tørretumbler.


relaterede artikler